Ihonvärinen, syherömäinen-mitä on?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tytöllä (4 v.) on atooppinen iho ja ruoka-allergiat parantuneet suklaata lukuunottamatta. Kuitenkin hänellä on aina sellaista ihonväristä syherömäistä " ihottumaa" (?) jaloissa, käsivarsissa ja selässä. Ja minusta tuntuu, että se on ollut " aina" . Onko muilla kokemuksia, liittyykö tuokin tosiaan siihen atooppiseen ihoon ja taipumukseen? Varsinainen ihon kuivuus ja perinteisemmät ihottumaläikät näyttää kyllä ihan erinäköiseltä.

Kommentit (3)

Vierailija

jos oikein ymmärsin tuon kuvailusi. Eli sellaista pientä karkeaa näppyä, joka ei kutise. Nyt se taas hävisi, enkä tiedä liittyikö se pakkaseen vai ruokakokeiluihin, se varmaan selviää pian. Hoidin sitä ihan samalla tavalla kuin muitakin ihottumia, kortisonilla ensin kuin näytti lisääntyvän, ja sitten perusvoiteella.

Vierailija

läikkää vatsassa, ja se on ollut kauan. Näytettiin juuri allergologille, joka sanoi, että näillä atoopikoilla on jos jonkinlaista " arpea" vanhoista ihottumista. Voisiko olla jotain sellaista?

Vierailija

meidän tytöllä on kuvauksesta päätellen joskus tuollaista näppylää, ja se on mielestäni parantumassa olevaa " raapimisjälkeä" . Tyttö raapii (ilmeisesti kuivaa) ihoa, siitä syntyy punoitusta, joka muuttuu kuiviksi ihonvärisiksi näppylöiksi ennen kuin paranee.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat