Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

bikinialueen vahauksesta kysymys.

Vierailija

Ostin BodyShopista Sugaring vahaa ja poistin ensin sääristä karvat. Mulla on häppäreissä n. 2cm karvat, samoin muualla. Niitä en onnistunut poistamaan missä syy?? Onko karvat liian pitkät? Pitäiskö niitä ensin leikata tmv? Helppinkivä?!?

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Huomasin saman, kaikki karvat ei lahtenny, vaikka karvat oli pitkia, ohjeessa sanottiin, etta vahintaan 2 cm ja enintaan 5cm ja siihen valiin napsahti(mittasin). Lisaksi nahka on pienia nappyloita taynna, niinkuin hoylallakin. Kaiken lisaksi sain mustelmia, tosi kaunista haarovali mustelmilla menna tanaan uimaan...Pienten karvojen kera.

Vierailija

te ennakkoluulottomat, kokeilkaa joskus tätä mummoni antamaa ohjetta:2 rkl viinietikkaa

herneen kokoinen pala hiivaa

1 tl soijaa

vajaa puoli tl suolaasekoitetaan keskenään ja levitetään karvaoitusalueelle eikä todellakaan tarvitse antaa vaikuttaa vuorokautta, vain pari minuuttia ja lopputulos on upea.

Vierailija

Näin on tullu pidettyä nuo alakarvat poissa pari vuotta yhteen menoon. Nyt raskausaikana ehdoton edelletys hommaan, että mies on apuna.

Vierailija

en kyllä yhtään uskonut sen tehoon, mutta ajattelin että mitäs siinä menettää kun aineet kerran oli kaapissa. Enpä voi muuta sanoa kuin että yllätyin todella! Vanha kansa tietää, ei tartte ostaa kalliita aineita kempparista.

Vierailija

Kummissa häppäreissä? Onko vähän vajaa vai Yli 2 senttiä? En nyt tarkoita, että olisi välttämättä omituista, mutta kuitenkin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat