Vierailija

Ostin BodyShopista Sugaring vahaa ja poistin ensin sääristä karvat. Mulla on häppäreissä n. 2cm karvat, samoin muualla. Niitä en onnistunut poistamaan missä syy?? Onko karvat liian pitkät? Pitäiskö niitä ensin leikata tmv? Helppinkivä?!?

Kommentit (18)

Huomasin saman, kaikki karvat ei lahtenny, vaikka karvat oli pitkia, ohjeessa sanottiin, etta vahintaan 2 cm ja enintaan 5cm ja siihen valiin napsahti(mittasin). Lisaksi nahka on pienia nappyloita taynna, niinkuin hoylallakin. Kaiken lisaksi sain mustelmia, tosi kaunista haarovali mustelmilla menna tanaan uimaan...Pienten karvojen kera.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

te ennakkoluulottomat, kokeilkaa joskus tätä mummoni antamaa ohjetta:2 rkl viinietikkaa

herneen kokoinen pala hiivaa

1 tl soijaa

vajaa puoli tl suolaasekoitetaan keskenään ja levitetään karvaoitusalueelle eikä todellakaan tarvitse antaa vaikuttaa vuorokautta, vain pari minuuttia ja lopputulos on upea.

en kyllä yhtään uskonut sen tehoon, mutta ajattelin että mitäs siinä menettää kun aineet kerran oli kaapissa. Enpä voi muuta sanoa kuin että yllätyin todella! Vanha kansa tietää, ei tartte ostaa kalliita aineita kempparista.

Antaa vahan olla 24h?? Ei ymmärrä.Vahaa ei kannata laittaa liikaa. Muuten mömmööntyy. Ja venyt iho pinkeäksi ja kiskaise. Apulaisen kanssa onnistuu paremmin.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat