Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

G: Mitä seksileluja teillä on? ov

Vierailija

Miehen kanssa tuossa juteltiin, että jotain säpinää tarttis makuukammariin saada. Mikä seksilelu olis hyvä tällaisille aloittelijoille? Joku, mitä yhdessä voitais käyttää... Antakaa vinkkejä! Seksielokuvat on jo kokeiltu, jotain muuta siis!

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

No täytyyhän jotain iloa naisillekin olla. Miehet viihdyttää itseään enemmänkin pornoleffoilla, lehdillä ja käsillään, naisille taas usein riittää oma mielikuvitus ja jokin kiva apuväline. Molempia voi käyttää myös yhteisen seksielämän piristeenäkin.

Vierailija

ei kovin iso vaan sellainen sopiva. Sitten ostettiin sellainen seksilautapeli jossa kummallakin on aika kivoja pieniä tehtäviä (pelin lopussa panettaa aina jo ihan pirusti=)Sitten on ollut muotoiltua kondomia ja geishakuulia.. seuraavaksi tahtosin jonkunlaisen anustapin...Onhan noita kaikenlaisia.. Valitkaa se mikä tuntuu molelmmista hyvältä.

Vierailija

Saimme joskus häälahjaksi yhdenseksipelin, mutta se oli niin huono, että oksat pois. Siksi suhtaudun noihin peleihin niin varauksellisesti. Kerrro pelin nimi!!! Kiitos!Terv. ap

Vierailija

Minä kaipailisin vinkkiä siinä millainen olisi hyvä klitoriskiihotin, niitäkin kun on vaikka minkälaisia. Mielellään sellainen jota voisi helposti käyttää petipuuhissa ilman että se olisi kovasti tiellä.

Vierailija

Mies osti taannoin kassillisen erilaisia vempeleitä. Eipä olut kovin paljoa käyttöä ja kun jossain vaiheessa kaivoin kassin komerosta esiin, vempeleet olivat kirjeimellisesti sulaneet sellaiseksi muovimössöksi. Sen jälkeen ei ole ollut intoa hankkia uusia:-)

Vierailija

Vaikkei mitään suuria seksilelujen ystäviä ollakaan.

Siinä se pupu on niin hyvä klitoriskiihotin että... ilman sitä en kyllä pärjäis enää. itse dildo-osasta en oo niin kiinnostunut, mutta siinä värisevässä pupussa on todellakin sitä jotain.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat