vispipuuro sai tyrmäävän vastaanoton...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

missä vika, kuinka paljon sokeria laitatte ja mikä ohje olisi hyvä?nimim. marjojen vihaajan äiti, pakastin täynnä puolukoita...

Kommentit (8)

Vierailija

Meillä ei uppoa pelkkä puuro, maistuu itsestänikin aika tymäkältä, mutta maku miedontuu, kun se lusikoidaan maidon kera lautaselta.

Vierailija

Kuinka vanha maistelija sinulla on? Saattaa vaatia yllättävän monta maistelukertaa, mutta sitten muuttuukin herkuksi. Varmaan on hyvä aloittaa vähemmän kirpeällä.Ai niin, marjojen kuorethan voit vaikka ensin siivilöidä pois. Saattavat tuntua pienen suussa " roskilta" . Itse teen niin, että soseutan marjat ensin oikein hyvin sauvasekoittimella ja sitten sose puurokattilaan.Kärsivällisyyttä ja onnea uusiin makuihin opettelussa!

Vierailija

voihan sen puuron tehdä muustakin kuin puolukasta. Mulla ei yleensä oo puolukkaa kotona, joten käytän viinimarjoja, joita on pakastin täynnä. Ja hyvää tulee.

Vierailija

..joko puolukkamehusta tai hillosta. Ja sit olen kuullut, että 1-2 soseutettua banaania joukkoon antaa todella hyvän maun. Itse en juuri koskaan käytä pelkkää puolukkaa, vaan laitan sekään esim. mansikkaa, vadelmaa tai mustikkaa. Hyvää tulee!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat