soijarouhe pierettää niin julmetusti :-/

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

ja kasvisperhe ollaan. harmittaa kun tuota on niin kätevä laittaa ruokiin...

Kommentit (3)

Vierailija

Kannattaa kokeilla kotimaista härkäpapurouhetta. Ainakin Lassilan tila sellaista valmistaa. Sen aiheuttamista ilmavaivoista en osaa sanoa, mutta huomattavan paljon ekologisempi vaihtoehto se on ulkomailta rahdatulle soijalle. Ravintoarvoltaankin rikas aminohappokoostumus kuten pavuissa yleensä, hieman kuitenkin soijaa köyhempi.

Kannattaa siis kokeilla.



En tiedä puhutko ilmavaivaisesta lapsesta vai aikuisesta, mutta ruuan huolellisella pureskelulla voi tietysti koettaa niihin ilmavaivoihin vaikuttaa. Ehkä pitkä liotusaika saattaisi auttaa hieman soijarouheen sulamiseen, jos se nimenomaan on soija, joka ilmaa teettää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat