Millaiseen kirjaan merkkaatte?

Vierailija

Millaiseen kirjaan merkkaatte menkkanne? Onko se oikein kalenteri, vai pelkkä vihkonen? Onko se oikein hienosti koristeltu?

Jos on kalenteri, onko se sellainen mihin voi merkata useamman vuoden peräkkäin?

Sivut

Kommentit (73)

Vierailija

Huomaan oviksen lähestymisen (kananmunalimaisuus) ja tunnen kun se on (kivut jommalla kummalla puolen alavatsaa). Siitä sitten tiedän, että viikon päästä alkaa tuhruttaa ja siitä viikon päästä kunnon vuoto. Ja taas ssma uudestaan...

Vierailija

Miksi pitäisi ? Ei kiinnosta etukäteen tietää milloin menkat alkaa, näkeehän ja tunteehan ne sokeakin. Mitä väliä vaikka kylpyläviikonloppuun juuri osuvat menkat, tamppoonit on keksitty.

Gynis kyselee menkoista ja eipä sitä ole häirinnyt vaikka kerron, että olivat joskus viime kuussa ja ovat säännölliset, näyttää vastaus kelpaavan.

Jos menkat eivät tule silloin kun pitäisi, niin mitä väliä. Raskaana en voi olla kuitenkaan. Hyvä, kun eivät tulisi vaan, pääsisi helpommalla.

Vierailija

Minä merkkaan kalenterini takana olevaan vuosiruudukkoon. Nyt lääkärin ohjeita noudattaen merkkaan vielä esim. ruutuja värittämällä (vaaleaksi tai tummaksi), jos poikkeuksellisen runsaat menkat tms. Jos tiputtelua paljon ennen varsinaisia menkkoja, laitan kyseisten päivien ruudukkoihin esim. pisteitä. Sitten, jos gyne tai joku muu kyselee menkoistani, voin suoraan näyttää almanakkani vuosiruudukon -saavat itse katsoa mitä tarvitsevat. Kätevää.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat