Syysvauvat 1 kk neuvola

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Aloitanpa pinon!!

Meidän neiti kävi eilen 1 kk lääkärineuvolassa. Iltakitinöille ja valvomisille lääkäri vaan tokaisi, että loppuu yleensä 2 kk mennessä jos johtuu koliikista. Itse olen huomannut itkujen syyksi mahavaivat, piereskelee ja kiprii mahaa, syö jatkuvasti pitkin iltaa. Tai sitten on allergiat syynä, kuten isommilla sisaruksilla.

Pikkujättiläisen mitat:

Ensin syntymämitat:

paino 4175 g

pituus 52,5 cm

pipo 36,1 cm1 kk mitat:

paino 5700 g

pituus 58 cm

pipo 39,4 cm

eli mennään käyrillä yläkäyrää ihan reippaasti! Ja pelkällä rintamaidolla.

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

... kun katselen teidän muksujen mittoja, niin tuntuu et meidän poju olis niitten rinnalla oikee kukkakeppi ;D! Itsestämme poju on kyllä ihan hyvinvoivan näkönen ja onkin, neuvolassakin sanottiin vaan et hän vaan on pitkä ja hoikka, mutta jäntevä. (olipa hirviölause.

Vierailija

Lähtötilanne: 3570/ 47

1kk ( 5 vko ) 4400/ 52Tänään käytiin ylimääräisellä lääkärinkäynnillä, kun neiti ähisee, itkee ja paukuttelee jatkuvasti. Sen lisäksi roikkuu tissillä ja pulauttelee vuoronperään. Voi toki olla vain vauva-aikaan liittyvää ruokaan totuttelua, mutta kun perheestä löytyy reflluksia+ allergiota omaavat esikoiset, niin ajattelin kerrankiun lähteä hieman aikaisemmin liikkeelle. Lääkäri vilkaisi tytön vaippaan,jossa oli sopivasti lämpöinen lahja, ja kirjoitti samantien lähetteen allergiasairaalaan. Aivan liian vetistä vielä.Millaista sitten teidän vauvajen kakat jo on.. ryynivelliä ?hyvinä uutisiana oli erbi käden nopeasti lähtenyt toipuminen. Eilen tyttö nosti käden sivulle irti kehostaan ja näytti uuden taitonsa sopisvasti myös vastaanotolla.

Vierailija

Eka neuvola oli maanantaina. Poika on kasvanut syntymästään kilon ja viisi senttiä, eli on nyt noin 4,5 kg ja 55 cm. Pääkin on kasvanut kun pipo jää pieneksi ;-)Eipä siellä sitten juuri muuta selvinnytkään. Poika sai kehuja ja kiitosta, isältä varmistettiin että hän huomaa jos äiti masentuu ja vatsavaivoista todettiin, että sellaistahan se on...t. Tuuli ja muksu

Vierailija

Meidän typyn mitat 1kk:Pituus 53,8cm(synt.49cm)

Paino 4520g (synt. 3160g)

pipo 38,2cm(synt. 35cm)Eli hyvin kasvetaan täälläkin rintamaidolla.

Vierailija

mutta tässä reilu 3-viikkoisen tyttösen mitat:

Pituus 57,5cm (syntyessä 53cm)

Paino 4370g (syntyessä 3670g)

Päänympärys 37cm (syntyessä 35cm)Eli tosi pitkä tyttö on ja hoikka kuten veljensäkin. Rintamaidolla meilläkin mennään ja aiotaan mennäkin vielä pitkään.

Vierailija

syntymämitat:pituus: 50cm

paino: 3460g

pipo: 351kk:pituus: 54,6cm

paino: 4580g

pipo: 37,3cmHyvin mennään omilla käyrillään, tormakka poika :)

Vierailija

Syntymämitathan oli

pituus 48cm

paino 2980g

pipo 34cm1kk

pituus 52cm

paino 3914g

pipo 36cmHyvin kasvetaan pitkin keskikäyrää, täysimetyksellä mennään.

Vierailija

Katselin noita mittoja ja alkoi väkisin hymyilyttämään... Meidän neidillä on ikää vasta reilu 2viikkoa,mutta mielenkiintoista nähdä mihin mittoihin yltää kuukauden iässä.

Syntymämitat kun oli 56cm ja 5180g........ Mutta kyseessä onkin ns. sokerivauva.

Vierailija

Syntymämitat olivat 50,5cm ja 3372g

3vkon ja 1pv:ikäisenä: 54,7cm ja 3790g, painon takia halusivat sitten vielä eilen meidät käymään katsomaan miten se paino nousee muutamassa päivässä ja 4:ssä päivässä oli tullut hyvin lisää eli 3vko 5:n päivän iässä 3950g :) Rintamaidolla täälläkin. Ihan hyviä välejä nukkuu yöllä ( 3-5½h) ja päivisin imettelen 2½-3½ tunnin välein, yleensä 3 tunnin aika tarkalleen :) Tyttö on tosi jäntevä ja tarkkaavainen, tillittelee lelujaan tosi tarkkaan leikkimatolla ja ihmettelee kaikkea kauniilla silmillään. Ihana on :) Vastavuoroisia hymyjä saatu täälläkin :)Anne@ ja Ninni 3vkoa 6 päivää

Vierailija

Moi syysäidit!Meidän neiti kävi eilen ekalla neuvola käynnillä, ikää oli 3vko:a ja 3pv:ää ja hienosti on itseään tissimadolla kasvatellut:Syntymämitat:

2790g

46cm

32cmEiliset mitat:

3775g

51,3cm

34cmHyvin on meillä päivät sujuneet, vauvan " rytmi" rakentuu pääosin isompien sisarusten(3) kerhoon viemis ja hakemis aikojen sekä puistossa käymisten ympärille. Yöt sujuvat myös ihan mukavasti, syöttöjä on 2-4 yössä ja vaikka kuinka yritän painaa edellisen syötön lopetuksen kelloajan mieleen, niin en sitä muista kun seuraavan kerran herään syötölle???!!! Ilmeiseti vaivun niin syvään uneen heti syötön jälkeen, että uni vie " muistin" ! No eipähän sillä ajalla mitään väliä ole, mutta kunhan vaan olen tällaisen todennut, itteensä välillä oikeen naurattaa, kun päättää että nyt muistan mitä se kello oli kun seuraavan kerran herään, mutta kun ei vaikka kuinka yrittää. Aika hassua.Tyttö on todella valloittava ja on jo kolmena päivänä väläyttänyt hymynsäkin äidille, kun äiti on aikansa leperrellyt, suloista!Mukavaa päivän jatkoa kaikille äideille ja lapsille!minttula&katras

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat