GALLUP HeLmIkSiLLE.

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Joko tiedät kumpaa odotat? meille tulee toinen poika. :)

Sivut

Kommentit (33)

Vierailija

Tai siis aika varmasti, rakenneultrassa nähtiin kuulemma 95% tarkkuudella, et jalkojen välissä oli " jotain jota tytöillä ei ole" ... ;)Meillä siis ennestään yksi poika, ja vahva poikaolo mulla on ollut tässäkin raskaudessa, vaikka raskaus onkin ollut ihan päinvastainen kuin edellisellä kerralla... Että oon hyvin hämmästynyt, jos hän tytöksi muuttuu... ;)

Vierailija

rakenneultrassa viime viikolla rv19+4. Kivekset ei kuulema siinä vaiheessa ole vielä kaikilla laskeutuneet... Heh, kyseinen kommentti vaan lisäsi arvailuja :)Ennestään meillä on tyttö ja poika, ja nyt on vahva poikaolo.

Vierailija

jonkun ihme käytännön vuoksi, mutta hymyili kovasti kun näimme kaikki kolme sen heiluvan jutun siellä jalkojen välissä. Antoi siitä meille sitten pari kuvaakin... Eli poikahan se.h.h. rv 20+4

Vierailija

Paaaljon vahvempi tyttötunne kuin mitä oli poikaa odottaessa. Veikkasin siis silloinkin kyllä tyttöä, mutta nyt fiilis on ihan erilainen. Poikaa odottaessa näin myös pari ultra unta joissa oli poika.

Rakenneultrassa ei arvailtu mitään, viime viikolla lääkäri tiiraili, muttei osannut sanoa mitään, mutta ainakaan ei mitään heiluvia näkynyt kun aika suora näkyvyys paikkoihin oli, kuva tosin vähän huono. ens viikolla taas mennään ultraan, saa nähdä miten silloin.t. Tuuliina ja Tiippa 22+4

Vierailija

Meillekkin tulossa suurella todennäköisyydellä toinen poika. Rakenneultrassa mies kysyi että missäs ne munat on ja lääkäri siihen että tuollahan jotain heiluu... Hetken päästä sanoi vielä " tarkennukseksi äskeiseen että napanuora on ylempänä ja kaikki sormet muualla..." Ei siis sanonut sitä suoraan mutta alusta asti tuntunut tämäkin pojalta!

Vierailija

Käytiin tänään rakenneultrassa, mutta mies totesi heti aluksi, ettei me sit haluta tietää kumpi siä makoilee... Siihen ultran täti vaan sanoi, ettei olisi sitä edes kertonutkaan. Mä kyllä veikkaan poikaa ja mieskin pohti jälkikäteen, että olisiko siellä jalkovälissä näkyny jotain... Mutta varmuuden siitä saa sit helmikuussa... Täytyy koittaa malttaa odottaa... Tämä on esikoinen, joten ei ole kovinkaan paljon väliä kumpi tulee.

Vierailija

Rakenneultrassa lääkäri näytti meille " pojan ominaisuudet" oikein zoomattuna... Lähdettiin ultrasta ja ihmettelin yhtä annetuista kuvista kunnes tajusin että ne ominaisuudethan ne siinä oli kuvassa : )Ennestään minulla poika ja tyttö, miehelläni poika, tyttö, poika, tyttö ja nyt taas poika... Pikkuisimmat tyttö ja tuleva poika yhteisiä.Mymmeli rv 22+2Vierailija


niskaturvotus-ultrassa (rv 12+6) lääkäri sanoi vauvan olevan poika. Ja toden totta, ultra-videota kun tarkkaan katsoo, jalkojen välissä vipeltää se jokin. Mutta ihan täysin en arvioon usko, sukuelimet kuitenkin vasta kehittyvät tuossa vaiheessa.Pikri & Nuppu rv 19+0

Vierailija

Huuhaan testit pitivät molemmat paikkansa ja esikoisen kohdalla se kiinalainen osui silloinkin oikeaan. Ennustaja Elli ja Madam Mamma kortittivat molemmat väärin ;-). Sormustesti lupaili tyttöä (paitsi miehen testatessa ilmoitti poikaa)... Oma fiilis ei ollut suuntaan eikä toiseen, mutta toisaalta esikoisesta olisin veikannut että olisi ennemmin tyttö (on siis poika), niin nyt en edes uskaltanut arvailla. Miehen suku on _hyvin_ poikavoittoinen, joten siksikin tyttö on aika kiva yllätys!

Vierailija

Kätilöopistolla (ja ilmeisesti myös Naistenklinikalla) on kielto arvailla sukupuolta, joten emme tiedä. Ei olla vielä varmoja, käydäänkö yksityisellä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat