Keskustelua LINTUINFULENSSASTA.

Vierailija

Pelottaako?Uhka alkaa näyttää kokoajan todellisemmalta. Minua ainakin henk.kpht jänskättää ja pelottaa antaako tiedotus välineet realistisen tiedon vai yrittävätkö paniikin välttämiseksi vähätellä vaaraa!

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Lääkärituttava kirjoitti mulle niitä. Lääkkeen nimi on Tamiflu ja sitä valmistaa Roche. Se ei varsinaisesti paranna, mutta lieventää tautia jos sitä saadaan otettua ajoissa. En tiedä onko enää olemassa Suomen apteekeissa; googlaamalla voi löytyä netistä. Tosin siitä saa maksaa aika paljon, en muista tarkalleen mitä nämä maksoivat mutta kolmelle pikkulapselle yhteensä ehkä noin 50 euroa. Itselleni en ostanut vielä.

Vierailija

Kannattaa alkaa jänskättää vasta sitten kun se alkaa tarttua ihmisten välityksellä, ennen sitä se saadaan pidettyä aika hyvin kurissa.

Vierailija

YK: Lintuinfluenssa voi tappaa 150 miljoonaa ihmistä

Julkaistu 30.09.2005 06:49 (päivitetty 07:18)YK varoittaa lintuinfluenssan voivan edetä pandemiaksi, jolloin se aiheuttaisi jopa 150 miljoonan ihmisen kuoleman. Suomessa on jo päätetty hankkia rokotteet kaikille kansalaisille.Lintuinfluenssa voi jatkossa tappaa 150 miljoonaa ihmistä, ellei maailma kykene riittävässä määrin varautumaan viruksen muuntumiseen ihmisestä ihmiseen tarttuvaksi, varoittaa YK.Maailman terveysjärjestön WHO:n johtaviin terveysasiantuntijoihin kuuluvan David Nabarron mukaan YK:n pääsihteeri Kofi Annan on nimittänyt hänet johtamaan taistelua lintuinfluenssan leviämistä vastaan. Taudista pelätään maailmanlaajuista epidemiaa eli pandemiaa." Pandemia mahdollinen milloin tahansa"

Jos virus alkaa levitä ihmisten keskuudessa, maailman varautumisen aste ratkaisee sen, tappaako tauti 5 vai 150 miljoonaa ihmistä, Nabarro sanoi tiedotustilaisuudessa.

Nabarron mukaan uutta influenssapandemiaa odotetaan minä hetkenä hyvänsä. Sen lähtökohtana tulee todennäköisesti olemaan lintuinfluessaa nykyisin aiheuttava H5N1-virus, Nabarro varoitti.Edellinen influenssapandemia puhkesi 1918 ja tappoi yli 40 miljoonaa ihmistä.(MTV3)Vierailija

Vasta kun epidemia alkaa, niin tämä kanava tukkeutuu kun omat läheiset ja lapset kuolevat ympäriltä. Niinhän siinä käy, että jos joku suomalainen lapsi saa influenssan, niin siinä hän siihen kuolee missä joku muukin, ulkomailla asuva lapsi.

Vierailija

On tälläkin palstalla niitä mammoja jotka ovat varailleet lintuinfluenssaa vastaan lääkkeitä jo kauan aikaa. Itse vain olen sitä mieltä, että ei voi antaa pelon lamauttaa ennen aikojaan, mitä elämästä tulisi? Nyt ainakin nautin lapsestani ja miehestäni ja elämästämme, murehdin sitten kun on aihetta.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Jos olisimme kaikki kasvissyöjiä, tuskin koko epidemiaa olisi olemassa. Luonto kostaa....
Suomalaisten ruokailutottumuksilla ei ole mitään vaikutusta lintuinfluenssan syntyyn. Jos suomalainen ruokahygienia ja maataloustuotanto olisivat käytössä myös Aasiassa, mitään ongelmaa ei olisi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat