Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä pankki tarjoo lainaa 15v kiinteällä korolla?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Työkaveri vihjas, ite en ole sattunut huomaamaan... Paljos se korko on? Entä voiko lainan siirtää toisesta pankista siihen pankkiin ja onkohan pankilla jotain ' jippoa' mielessä??? Kannattaiskohan??? Tällä hetkellä meillä on vielä joku 20v maksettavaa :):):)...

Kommentit (7)

Vierailija

Tietysti pankki lupaa TÄLLÄ HETKELLÄ tehdyille sopimuksille tietyn koron, joka sattuu nyt olemaan 3,75%. Jos vaikka korkotaso nousisi ensi kuussa, uusiin sopimuksiin tulee tietysti isompi korko. Eihän he voi tätä korkotasoa loputtomasti luvata irrallaan reaalimaailmasta. Mutta olemassa olevan sopimuksen korkoa ei voida yksipuolisesti muuttaa jos niin on sopimuksessa sovittu.

Vierailija

Jos elämässäsi tulee tilanne, että haluat maksaa lainan aikaisemmin pois tms., se tulee hyvin kalliiksi siinä vaiheessa. 15v. laina-aika on pitkä eikä tulevaisuudesta voi tietää. Kannattaa harkita, koska tätä lainaa kuuluu maksaa näillä ehdoilla 15v. vaikka mikä olisi tilanne.

Vierailija

Juuri Sampostakin lainatarjouksen hakeneena. Lainan korko on tosissaaan 3.75% seuraavat 15vuotta. Mutta laina-aika on 15 vuotta. Sitä ei voi maksaa aiemmin takaisin eikä ottaa lyhennysvapaita kuukausiakaan tai tehdä yhtään mitään muutoksia. Eli vaikka muuttaisit välillä, niin lainaa vain maksat seuraavat 15vuotta.Jossain tapauksessa voi toki olla hyvä juttu. Luultavastihan korkotaso lähinvuosina tulee nousemaan, joten jatkossa 3.75 saattaa olla halpakin. Toisaalta tällä hetkellä se on kuitenkin 1%:n verran enemmän kuin esim. 12kk:n euriboriin sidottu.

Vierailija

Mieheni luki juuri Sampo-pankin mainoksesta jotakin tyyliin: pankki pidättää oikeuden koronmuutoksiin!!! Eli ei se maailmantappiin ole se sama korko!

Uusimmat

Suosituimmat