miksi kansalaisille ei kerrota tarkasti, miten varautua lintuinfluenssaa vastaan?

Vierailija

Ja mitä suomi aikoo tehdä? Puhutaan, että tänne hankitaan rokotteita, mutta missään ei ole lukenut, että koska niitä tulee, missä tilanteissa annetaan, tehoaako varmasti, mitä muita varotoimenpiteitä tulee jne.

Sivut

Kommentit (55)

Vierailija

Rokote voidaan kehittää vasta sitten kun influenssa tarttuu ihmisestä ihmiseen eli pandemian ensimmäisinä kuukausina EI TULE OLEMAAN rokotetta ja silloin paras suoja on 1) eristäytyminen ja 2) tamiflu-niminen viruslääke joka ei paranna tautia mutta lieventää oireita. Tätä lääkettä Suomi on ostanut suuria määriä mutta kuitenkin siitä tulee olemaan pulaa. Siksi jokaisen kannattaisi hankkia sitä jo nyt varastoon, tutulta lääkäriltä tai esim. netistä (jos sitä enää on jäljellä). Lääkettä valmistaa Roche.

Vierailija

että eduskunta esitti että varattaisiin 20 miljoonaa euroa rokotetilausta varten. Nämä rokotteet tulisivat sitten kun ne olisivat valmiit, eli joitakin kuukausia pandemian puhkeamisen jälkeen. Jonot rokotefirmoille ovat pitkät, joten oli hyvä että Suomi varmisti paikkansa jo nyt. Se ei kuitenkaan siis tarkoita sitä, että rokotetta olisi heti saatavissa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat