madeiranreissu

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

kertokaahan kokemuksianne madeirasta?hyviä ja huonoja puolia.

kävittekö saarikierroksella yms.missä hotellissa olitte.ja olen kuullut että ihmiset pukeutuvat siellä aina hienosta,ei siis lökäpöksy shortseja näkyvissä ollenkaan,onkohan totta vai tarua.mikä hinta taso saarella esim.vaatteissa?

pientä matkakuumetta jo on...

Kommentit (3)

Vierailija

lasten kanssa ja oli tosi ihana monine uima-altaineen ja lastenaltaineen ja bonuksena ihana leikkihuone lapsille, ulkona leikkipaikka liukumäkineneen, minigolf jne. Eli jos lasten kanssa menette, suosittelen ja muutenkin koska uima-altaat olivat aivan ihania (mm. ulkona oleva poreallas) ja siellä oli myös täydet hoito-osastot kosmetologi- ja hierontapalveluineen.Saari on upea ja kaupungissa on paljon tekemistä ja nähtävää.

Vierailija

Oltiin viime joulukuussa. Hintataso mielestäni lähellä Suomen hintatasoa. Oltiin Terace Maren kaksiossa, piharakennuksessa ja tosi tyytyväisä. Kuultiin, että päärakennuksessa oli ollut aika kova meteliä.

Kyllä sealla sortsejakin löyty, kun suurin osa on turisteja. Oltiin saarikierroksella ja tykätiin.

Hyvää matka teille

Vierailija

jälkeenpäin ajatellen paras versio madeirasta olisi mielestäni patikoida levadoja pitkin paikasta paikkaan ja yöpyä pienissä majataloissa, ja unohtaa koko funchal. madeira oli meille vähän pettymys, enkä oikein ymmärrä mihin saaren jättisuosio perustuu. olimme siellä kaksi viikkoa pari vuotta sitten, muistaakseni syksyllä. sadetta riitti, ruoka oli aika onnetonta, muussiksi keitettyjä vetisiä juureksia brittityyliin joka paikassa. myös palvelu oli monessa paikassa olematonta. ehkä meillä kävi vaan huono tsäkä, mutta uudestaan en sinne lähtisi.

en kiinnittänyt huomiota siihen että siellä pukeuduttaisiin mitenkään sen kummemmin kuin muuallakaan, joten siitä ei kannata ottaa stressiä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat