Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

X-adventuret?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Auttakaa miestä mäessä=o)Luin jo aiempia ketjuja aiheesta, ja olen vielä kahden vaiheilla... Olen harkinnut luopumista Emmaljungan tupla-edgeistä (eli ihan " oikeat" rattaat) ja carenan twin shoppereista (eli matkarattaat), tilalle hommaisin yhdet rattaat eli X-adventure twincot.

Kaikin puolin vaikuttaa näppäriltä menopeleiltä ja ennen kaikkea yhdet ja samat kärryt kävis lenkillä ja mahtuis autoon kauppareissuille. Niin ja mahtuis meidän päätyovesta sisälle (nykyiset kun pitää roudata toista kautta).Vielä mietityttää se, että tuntuuko nämä " leluilta" Emmaljungien jälkeen (vrt esim jalkatuet, selkänojien säädöt tms)?!

Ja mahtuukohan varmasti tila-automme takakonttiin (Chrysler, jonka perään juuri ja juuri nuo matkikset menee).Kertokaa hyvät ihmiset vielä kerran kokemuksianne! Mieluusti kuuulisin myös sellaisten mielipiteitä, jotka ovat siirtyneet ns järeämmistä rattaista näihin!KIITOS!Pikkis, sekä katras 10v, 2,5v ja 2x 9kk

Kommentit (5)

Vierailija

Juuri tällaisia rehellisiä kokemuksia mielelläni otan vastaan! Ajattelin jo, ettei kukaan enää jaksa näistä rattaista jauhaa, mutta onneksi joku =o)Tuo selkänojan ja istuinosan väliin jäävä kolo ei kuulosta kauhean kivalta. Mutta meidän vauvat kyllä nukkuvat nykyään etupäässä sisällä, eli kärryt ois useinmiten istuma-asennossa. Tai siinä melkein sellaisessa... Onkohan miten takakenossa tuo istuma-asento???

Täytyy tosiaan vaan punnita hyvät ja huonot puolet, ja tehdä päätös. Mutta pohtiessa luen mielellään lisääkin kommentteja ;o)Vierailija

Meidän Twincot saa kyllä täysin istuma-asentoon. Meillä vm -05. Olisiko vuosimalleissa sitten eroja?

Emme ole kauaa näitä vielä käyttäneet, mutta tähän mennessä olen tyytyväinen, kevyet työntää ja menevät pieneen tilaan.

Vierailija

Etsin kevällä syntyville kaksosille Emmaljungan tupla-edge -vankkureita. Otatko yhteyttä, jos päätät myydä omasi; maiserix@suomi24.fi. Kiitos! Esikoisella oli Edget ja ne olivat mielestäni loistavat, nyt vain täytyy kasvattaa vaunuvarastoa entisestään ;)

Vierailija

Me ostettiin rattaat kun pojat oli n.7kk Sitä ennen olivat vaunuissa. Ja kyllä meillä ainakin liikkuminen helpottui. Kevyet ja helpot työntää. Vaativat kyllä totuttelua heiluri pyrän suhteen ja saahan sen lukittua ja sillonkin ovat helposti käänneltävissä.Nyt 4kk käytön jälkeen olen löytänyt niitä huonoja puoliakin mm. Etu pyrän kiinnitys kohtaan paasee sateella vettä joka tarkoittaasitä että se on nyt ruostunut ja vaikea irroittaa. Selkänojia ei saa täysin istuma asentoon. Selkänojan ja istuin osan väliin jää varsinkin makuu asennossa ikävä kolo(pistänkin aina makuupussit alusiksi kun nukkuvat rattaissa). Turva vyöt eivat ole parhaat mahdolliset. Selkänoja osuus on aika lyhyt. Makuu asennossa oleva lapsi pitää nostaa tarpeeksi ylös ettei istuimen ja sekkänojan kulmaan jäävä kolo jää pahasti juuri selän kohtaan. Ja sillon taas pää on jo nyt kiinni " peräseinässä" . Tavara tila on pieni, ainakin kun käyn kaupassa. Hoito laukku(jos sellainen on) on tiellä kun laskee selkänojia alas. Jos molemmat makuu asennossa, ovat hieman taka painoiset. Saattavat siis keikata taakse jos on varomaton(meillä ei ole kyllä koskaan vielä kaatuneet)Hyviä pulia kuitenkin on mm. mahtuu lähes kaikista ovista kaupassa, junissa, busseissa. Kaupungilla liikkuessa tulee harvoin vastaan ongelmia mahtumisen suhteen. Ovat tosi helpot kasata ja avata, renkaat irtoavat helposti(hyvin huollettuna ja säilytettynä). Mahtuvat pienenkin auton konttiin kun ottaa vielä pyörät pois. Ja ovat siis todella kevyet työntää ja varsinkin kääntää. Väliseinä on ollut todella hyvä juttu. Postaaton selkänojan säätö on ollut mys ihan ok!Tyytyväisiä ollaan miinus puolista huolimatta oltu. en tosin tiedä kuinka pitkään vielä mahtuvat rattaisiin. Toisaalta eivät ehkä nuku enää pitkään päivä unia ulkona. Istuma asennossa tilaa on kyllä varmasti niin kauan kun tarvitaan rattaita. Jos muuten pysyvät ehjinä. Suosittelen kyllä hyvää huoltoa sateisina päivinä ja säilytystä sisätiloissa ehdottomasti. Lumi keleiltä ei ole vielä kokemusta, mutta uskoisin että toimivat siinä missä muutkin kevyemmät rattaat.Toivottavasti oli jotain apua :)

Uusimmat

Suosituimmat