IVF/ICSI vko 43

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ajattelin aikani kuluksi pistää uuden pinon pystyyn ja kokeilla, josko löytyisi jo muita, joilla suunniteltu punktio ja siirto vkolle 43. Aikaistahan tämä tietysti on, eikä moni varmaan vielä innostu pinoutumaan tässä vaiheessa, mutta kokeilenpa kuitenkin. Eli ekaa IVF:ää kohti ollaan täällä menossa ja Synarelaa sumuteltu nyt jo kuudetta päivää. Unettomuus ainakin toistaiseksi ainut oire, jonka sumut on tuoneet tullessaan. Menkkoja tässä odotellaan alkavaksi ja nollaultra varattu 12.10. Taustasta sen verran, että selittämättömiä ollaan, ja sitä omaa tuhisevaa nyyttiä ollaan toivottu kohta jo neljä vuotta. Takana useita clomikiertoja ja 4xIUI ilman plussan plussaa.Toivottavasti löytyy muitakin samassa aikataulussa taaplaavia...

Sivut

Kommentit (148)

Vierailija

Mä soittaisin ja kysyisin, että mitä tehdään kun menkat alkoi jo 2.10. On toi 10 päivää aika pitkä aika... odottaa ultraa ja jos sit jotain...Mulla kanssa ei oo vielä mitään ihmeellistä oloa tästä hoidosta tuntuu taas yhdeltä kokeilulta muiden joukossa. Ainoa mietinnän aihe on lääkkeiden rahoitus... Mutta kai ne asiat lutviutuu...Tsemppiä jatkoon....

Vierailija

eipä voi muuta kuin toivotella tsemppiä. Meillä ihan sama tilanne, tosin mulla rakkuloita oli vain 5, 1 epäkypsä, 2 hedelmöittyi epänormaalisti ja 2 normaalisti, jotka sitten siirrettiin. Eli meilläkään ei saatu yhtään pakkaseen ja toivon ja epätoivon välillä tässä fiilikset menee. Ihan samaa jo etukäteen mietin eli että koko piikitysrumba alkaa alusta. Mutta toisaalta, alkaa olla jo tuo piikitys hämärä muisto vain...Koitetaan me nyt pitää mieli positiivisena ja toivotaan parasta niiden meidän kahden alkion kanssa.Jokos kaikki on saaneet matkalaiset kyytiin eli avataanko uusi pino?terkuin sonjaemma ja 2 x pp1

Vierailija

0-ultrassa käyty ja sumut oli toiminu toivotulla tavalla. Tänään sain siis puolittaa Synarela-annostuksen ja illalla pääsee tuikkaamaan ekat Puregonit. Ja siihen vuotoon ei paikallisen sairaalan lääkäri ottanut mitään kantaa. Laittoi kai vain merkinnän Naikkarille faksattaviin papereihin. Nyt mennään sitten Ibizan kanssa ihan samassa aikataulussa, ainakin toistaiseksi. Kiva! Laittaakaahan muutkin kuulumisia!

Vierailija

Neljä päivää Puregonia takana ja nyt alkaa jo ajoittain tuntua jomotusta alavatsalla. Eilen oli ensimmäinen vuodoton päivä, joten yksi huoli vähemmän. Huomenna aamulla labraan ja sitten saadaan vähän viitteitä siitä, mitä on tapahtumassa tuolla alakerrassa, ja jatketaanko samalla annoksella. Tuntuu kyllä aika hurjalta, kun tosiaan nyt on jo tuntemuksia, että jotain tapahtuu ja vielä viikon verran pitäisi jatkaa piikittelyä. Mitenkäs Ibiza, tuntuuko vielä missään? Entäpä muut? Osalla sumut menossa ja lyhyen kaavan menijät vielä odottelevat menkkoja, vai kuinka? Nopeastihan tämä aika loppujen lopuksi on mennyt. Kohta päästään toivottavasti jo piinailemaan... ;)

Vierailija

En siis malttanut olla testaamatta, kun kerran noita testejä tilasin. Ja ihan tyylipuhdas negahan se jälleen kerran oli. Olipa yllätys! *heh* En siis päässyt piinapinoon edes pariksi päiväksi, tai siis tottakai käyn aina välillä tsemppaamassa teitä muita, mutta omalta kohdalta piinikset on kyllä ohi. Keskiviikkona sitten kuullaan, oliko edes minkäänlaista kiinnittymisyritystä, ja päästään suunnittelemaan jatkoa. Olisin kyllä valmis uuteen yritykseen heti saman tien, kun tuo lääkekattokin kerran tuli täyteen. Mutta palailen asiaan keskiviikkona, kun tiedän enemmän. Ei kyllä ihmeemmin masenna tuo testitulos, kun jotenkin sitä on jo niin tottunut niihin. Enemmän pelottaa se, että vaihtoehdot ja mahdollisuudet alkaa olla jo aika vähissä. Pari IVF:ää vielä ja PAS:it päälle, mikäli saadaan joskus noita huurunenuja, ja se on sitten siinä. Mutta teille muille oikein paljon tarrasukkia, liimaa, kiinnittymis- ja plussasäteitä!!!

Vierailija

Moi,sain tänään kuulla että 11 munasolua on hedelmöittynyt. Hyvä tulos taitaapi olla se. = )Miten kovasti niiden pitää jakautua että ne on hyviä? Kiinnittyykö paremmin jos on useampisoluisia? Neljä? Kahdeksan? Mulla taitaa mennä käsitteetkin pahasti sekaisin... (hedelmöittynyt munasolu/ alkio). kamalasti jännittää! Mä haluaisin että maanantaina siirrettäisiin kaksi, vaikka en tiedä mitä lääkäri sanoo. kelpais ne kaksosetkin meille. = )Onnea kaikille! Torstaina siis siirrellään...

Vierailija

Saan kuulla punktiopäivän tällä viikolla perjantaina, kun meen aamulla ultraan eli ihan samoissa näytetään kulkevan, Believe! :DJoo, pitäis olla tyytyväinen tuohon saaliseen määrän osalta, mutta turhan pienikokosia olivat vielä, suurin vain 12 x jotain, pienimmät pari kappaletta olivat 6 x 6. Muistelen jonku (oiskohan ollu Eemeli3) kirjottaneen, että munikset kasvaa 1 - 1½ mm/vrk ja jos niiden pitäis keskimäärin (ainaki johtavan follikkelin) olla 18 mm niin kovasti saavat mulla vielä kasvaa! Senpä takia vähän pelottaaki, että vaikka määrä sinänsä on hyvä, niin ehtivätkö kasvaa tarpeeksi ja moniko sitte ylipäätään kypsyy Pregnylin jälkeen ja hedelmöittyy punktion jälkeen. No, nepä on tietty sen ajan murheita ne. Pitää vaan yrittää ottaa nyt askel kerrallaan.Pistin eilen illalla nyt ensimmäisen kerran tuplasti, kun määrättiin se isompi annos. Yritin sujauttaa myös ajatuksen voimalla kasvuvoimaa samasta reijästä :)Saatiin muuten eilen videonpätkä lainaan gyneltä, jossa kerrotaan koko tarina koeputkihedelmöityksestä, siis ensimmäisestä lääkärikäynnistä lähtien aina ite toimenpiteeseen. Ei se kestäny ku 13 minuuttia ja oli aika vanha, mutta pääpiirteet siitä kyllä tuli selville että minkälaiselta toimenpiteessä voi näyttää. Aika jännä juttu oli, että mun hoitaja eilen pelotteli että punktio sattuu varmasti helvetillisesti, mutta taas siinä videossa sanottiin ettei se satu yhtään... Onneksi sentään saa sitä puudutusta!

Vierailija

liitynpä tähän joukkoon, vaikka meitä taitaa olla useampia joilla ensi viikolla IVF/ICSI? Pitäisikö avata uusi pino, tämä alkaa olla jo piiiiitkä.Meillä siis edessä ensimmäinen IVF ensi viikolla, luultavasti ti tai ke. Olen piikitellyt puregonia ja eilen illalla aloitin myös sen..hmmm.. mikäs se nimi olikaan Oragolutran? tai jotain. Ikävä kokemus. Eilen jomotti mahaa jo tuo puregonin pistäminenkin. Tänään oli ultra ja vähäiset 6 follikkelia toisella puolella, toisella yksi pikkuinen josta ei mihinkään. Meillä takana 4 inssiä: 2 yksityisellä luomukiertoon ja 2 julkisella clomeilla. Nyt eka IVF lyhyellä kaavalla ja alkaa jo peloittamaan tuo punktio. Ja tosi negatiiviset fiilikset onnistumisen suhteen kun noita muniksia on niin vähän...

Vierailija

Mä joudun nyt jättämään tämän pinon! :(

Pistin keskiviikosta sunnuntaihin Menogonia 150 IU

ja eilen Puregonia 150 IU.

Tänään oli kontrolli tulokset kolme 7mm, yksi 8mm ja yksi 25mm.

Hoito siis keskeytetään huonon kasvutuloksen takia. Huomenna pistän Pregnylin irroittamaan ton isoimman ja maanantaina alkaa primolutit tyhjennys vuotoa varten.

Eli nyt tähdätään seuraavaksi IVF/ICSI viikolle 47. Taidan perustaa sille oman pinon sinne voi sitten tulla ainakin piparjuuri.

Muille kaikille toivotan onnea hoitoon. Käyn kuitenkin lukemassa kuulumisianne.

Vierailija

Pahoittelut minunkin puolesta ikävästä tuloksesta jakautumisen suhteen. Mutta toivottavasti edes toinen jos ei molemmat alkiot tarrautuisi kiinni ja raskaus jatkuisi. Pidetään peukkuja! Niistä kivuista..lääkärini sanoi että on normaalia pieni kipu ja turvotus vielä viikonkin jälkeen punktiosta. Hyperstimulaatiossa olo on kuulemma niin huono että sen eron kyllä huomaa. Pahoinvointi, turvotus ja ripuli ovat huolestuttavia oireita, ja jos virtsaa ei erity kunnolla runsaasta juomisesta huolimatta. Itse ei voi muuta tehdä hyperin estämiseksi kuin levätä ja juoda runsaasti, vaikka se taitaa sinulla olla vähän hankalaa jos olet joutunut töissä olemaan. Kannattaa soittaa polille, vaikka turhaankin jos epäilet että jokin on vinossa!

Itselläni alkaa olo jo helpottua ja kipujakin on enää ajoittain menkkamaista jomotusta, lääkettä en ole enää ottanut.

Tuli vaan mieleen, että onko teitä neuvottu nyt piinaaikana elämään jotenkin eritavalla kuin yleensä ja pitäisikö jo nyt välttää esim särkylääkkeitä yms.? Sitä yrittää vaan kaikkensa ettei aiheuttaisi vahinkoa alkiolle, vaikka onkin vasta soluvaiheessa.

palataan!

Vierailija

Eikö tunnukin suoraan sanottuna aika hölmöltä, kun alkaa itkettämään yhtäkkiä ihan ilman syytä? Itellä on pari päivää mennyt nyt vähän rauhallisemmin noin niinku tunnepuolella. Viime yönä sain ensimmäistä kertaa pitkään aikaan nukuttua koko yön ilman ainuttakaan heräämistä, joten unettomuudesta ei voi enää puhua, mutta sen tilalle tuntuu tulevan päänsärky. Pari päivää on jyskyttänyt ihan silleen mukavasti, ja eilen illalla oli sitten pakko turvautua särkylääkkeisiin. Nytkin kolkuttelee jo pahaenteisesti. Plääh! No mutta kärvistellään yhdessä ja odotellaan mielenkiinnolla, mitä on vielä tulossa!

Vierailija

Mites viikonloppu sujui kanssasisaret? Röönille peukkuja punktioon, tulehan laittamaan sitten kuulumisia! Mites Ipulla on piikkien kanssa mennyt, onko mitään tuntemuksia? Itselläni ei mitään nippailuja ole ollut mahassa, joten jo epäilyttää onko tuolla alakerrassa tapahtunut mitään kasvua. Kohtahan se kyllä selviää kun lähden ultraan. Perjantaina on seuraava ultra ja silloin ilm. ratkeaa punktio päivä, mikäli se on aiheelliinen. Alkaa kyllä ensi viikko jo jännittämään!

Laittakaahan kuulumisia ja Ippu huomenna ultran jälkeen!

Vierailija

Rööni:

Lainaus:


Mitenkäs muuten Piparjuuri sen vuodon kanssa kävi? Alkoiko jo heti kahden päivän sumuttelun jälkeen?
Vuoto alkoi oikein kunnolla torstaina eli kolme päivää ehdin sumutella. Toivottavasti riittää... Pakko uskoa niin! Irtiksiä tuli ostettua peräti 400g ja ne piristivät kummasti! ;-)Pitääkin muuten kysyä nollaultrassa (jos nyt päästään piikittelemään) että voinko jatkaa laiharilinjalla yhä vai pitäisikö lopettaa. En ole kyllä millään sikalaiharilla vaan sellaisella 1300-1500kcal/pvä tavoitteella mutta... Olisi kiva saada vielä muutama kilo pois niin olisin kunnolla painoindeksi 24:n puolella... Kesällä kun tuli peräti 6kg lisää painoon ja siitä on nyt saatu jo nelisen kiloa pois (8 viikossa).

Vierailija

Ei toi päätös yhtään hölmöltä kuulosta! Minä tekisin varmaan samoin, jos yhtään epäilyttäisi. Eikä se ole kiva taas aloittaa hoitoa alusta, jos hedelmöittymistä ei jostain syystä tapahtuisikaan. Nyt näettä sitten miten solut hedelmöittyvät ja voitte tulevaisuudessa tehdä päätöksiä sen perusteella.

Tsemppiä huomiselle :)

Vierailija

Tsemppia kaikille viela siirtoa odottaville! Sonjaemma: ei se maara vaan se LAATU, kaksihan on ihan tarpeeksi... eikos niin :) Mietin muuten tuota yhden/kahden alkion siirtoa. Ma luulin, etta nykykaytanto on, etta yleensa paasaantoisesti yleensa siirretaan yksi, jos ovat hyvalaatuisia. Itsekaan en oikeastaan edes harkinnut kahden siirtoa, kun laakari sita kysyi, ajattelin vaan kaksoisraskauden riskia ja komplikaatioita jne. Mutta nyt jalkikateen, jos ne mahikset olis paremmat...en tieda olisko pitanyt. Mielestani meidan kolmesta pakkaseen menneesta alkiosta yksi on omassa oljessaan ja kaksi toisessa, niin etta (mennakseni HIEMAN asioiden edelle) jos tassa PASiin joudutaan seuraavaksi niin ainakin yhdella kerralla (jos sulatus onnistuu) siirrettais kaksi alkiota. Mutta tosiaan, ehka taa on vahan ennenaikaista :)Uskottelen koko ajan itselleni, etta olen henkisesti taysin valmistautunut negaan tiistain testissa, mutta saas nahda, miten paha kolaus se sitten onkaan. Olis niin kiva ajatella positiivisesti, mutta mita korkeammalta putoan, sita pahemmalta varmaan tuntuu... Voi kun voisi pikakelata viikon tai oikeastaan muutaman kuukauden eteenpain! Mistaan raskausoireista ei todellakaan voi puhua mutta ei ne kai viela tuntuiskaan. Rinnat on kylla pirun kipeat mutta ne on olleet jo melkein viikon ja se on varmaan Crinonen ansiota (progesteronia -- onko sama kuin luget?). Tuntuu, etta tassa hankkii farmaseutin tai laborantin tutkinnon piinailun ohessa ;)Rooni, eikos sulla ole testi maanantaina, mitka on fiilikset?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat