Hei vaan Kotkan Mammat!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kiitos kaikille vierailusta! Oli mukava nähdä.

Ajattelin vaan ilmoittaa, että meidän poika kovassa kuumeessa ja luultavasti kurkku kipeäkin. Että saattaapi olla odotettavissa teilläkin.

Toivotaan kuitenkin, ettei!T:Plussa2

Kommentit (5)

Vierailija

Vihdoinkin alkaa päivä paistamaan tänne meillekkin ja pääsee palaamaan taas normaalien ihmisten elämään. Ja voi että tätä " olotilaa" on odotettu kauan!!!!!!Nimittäin, kaikki alkoi viikko siiten perjantaina:

Aamupäivä meni haukotellessa ja olo oli kaikin puolin uupunut. Pahoinvointi teki tuloaan... Päikkärit nukuin pojan kanssa ja sen jälkeen kun poika heräsi, niin olisin vain voinut nukkua, nukkua, nukkua jne... Illalla sitten oksentamaan, ja oksentamisen jälkeen nukkumaan. Lauantaina kävin lääkärissä ja sain sairaslomaa julmetun pahoinvoinnin takia. Koko viikonloppu meni nukkuessa ja oksentaessa. Ja samaan aikaan flunssa teki tuloaan...Maanantaina kävin ultrassa, kovassa nuhassa. Monen mutkan jälkeen selvisi, että ultrassa oli kaikki hyvin. Mutta ei ne riskit siihen ultraan loppuneet... soittelin Hesaan ja sieltä sanoivat, että vasta 10:n viikon jälkeen keskenmeno riski tässä 2-tumaisessa alkiossa on ohi. Aika kummallista, kun ensin puhuttiin, että jos päästään 8:lle viikolle...No, flunssa iski päälle pahemmin kuin uskoinkaan, nuha jatkui tosi hurjana, yskä ja kurkkukipu tuli torstaina ja ääni lähti perjantaina!!! Koko viikon ja edellisen viikonlopun olen ollut sairaslomalla ja vasta nyt sunnuntaina tuntuu siltä, että flunssa rupeaa hellittämään.

Tämä flunssa on ollut aivan järkyttävä, kun on samalla ollut hirveä pahoinvointi ja joutunut useita kertoja käydä oksentamassa. Painoa on melkein kolme kiloa lähtenyt. ;) No, edes jotain positiivista!Tämä päivä on mennyt iisisti, vielä ei ole joutunut oksentamaan, vaikkakin pahoinvointia on aina välillä havaittavissa. Väsymys on ollut aika totaalista, olen nimittäin joka ilta käynyt jo 9:n maissa nukkumaan. Rankkaa, mutta toivotaan että sen arvoista, eikä mitään keskenmenoa tule!!!Jätän suosilla ensiviikon tapaamisen väliin, koska en halua tätä flunssaa tuoda kenellekkään. Seuraavaan tapaamiseen tulen ilomielin mukaan. Huomenna yritän mennä töihin...Tapaamisiin,Syystuuli ja poika 1v6kk ja mussukka rv 7+5PS. Pojalla huomenna 1,5 vuotis neuvola, saas nähdä paljonko pituutta ja painoa on?!?

Vierailija

Moi vain kaikki!Meillä mennään normaalia rytmiä. Esikolla todella vilkas vaihde päällä ja hermo meinaa mennä ihan jatkuvasti ei sitä koheltamista jaksa kukaan!! Oikeesti tuntuu välillä ettei kukaan ymmärrä sitä touhua mitä tämän talon seinien sisällä välillä vedetään tuntuu että kaikki pyörii esikon ympärillä, välillä vain väsyttää!Tyttö nuhassa jo neljättä viikkoa nuha tuntui jo loppuvan mutta tuli sitten taas uudelleen ja kova yskä täälläkin painaa semmoinen oikein lohkeileva limainen. Sanoja meilläkin ei tosin kahta peräkkäin mutta (hauva,vauva, tätä, aiijaaiii, tota, pupu, äiti, isi).Tänään sitten taas käytiin terv. kesk. tikatuttavana toinen kaksosista. Leikkipuistossa pieni poikamme sai ensin pullosta päähän ja sitten sen jälkeen kepillä. Tekijä oli tuttu naapurin poika 7v. Iso vekki tuli ja tikit siihen onneksi saatiin nopeasti. Otin yhteyttä myös tekijän vanhempiin joten niille jäi se puhumis puoli. Onneksi poika tuntuu voivan ihan hyvin ja koko perhe sai lohdutuspirtelöt tänään :).Vatsa kasvaa hyvin ja niin minäkin ;). Kävin tänään neuvolassa ja semmoiset puoli kiloa /vk tullut painoa huh huijaa. Terkkari varoitteli että jos jatkan tätä menoa niin raskauden kilot pyörii 20kg tietämillä. Kamala noh tänään sitten herkuteltiin illalla suklaan sijaan tikkuvihanneksilla ja ilman dippiä ;D.T. PAISUVA hellu ja katrasVierailija

Nostan vaan, että jos jotkut rakentajarouvatkin huomaisivat tämän viestin ja kainon toiveen tapaamisesta ensi viikolla =) Ja plussa2 myös!!Alona

Vierailija

Ajattelin kysellä kaikkien kuulumisia tätä kautta, koska viimeisestä tapaamisesta on mun osalta vierähtänyt todella pitkä aika. Eli kirjoitelkaa kun ehditte, olisi kiva kuulla teistä!Täällä arki tuntuu olevan liiankin kiireistä, vaikka mitään ei oikeastaan teekään. Töitten jälkeen vain ei ehdi tekemään kauheasti mitään kun pikkutaapero käy nukkumaan jo seitsemän pintaan. Eikä aina oikein jaksakkaan kauheasti lähteä töitten jälkeen mihinkään. Neiti on hoidossa oppinut niin paljon uutta, että ihan hirvittää. Kohta se vaatii tiukat farkut ja käsilaukun ja lähtee kavereitten kanssa elokuviin. Puhetta tulee tyyliin tos on vauva ja tos on ... Sitten kahden sanan yhdistelmillä kerrotaan kaikkea mahdollista. Hoitohomman negatiiviset puoletkin on nyt sitten koettu. Erilaisia tauteja on ollut päällä n. 5 vko putkeen. Nuhaa ensin pari viikkoa, sitten tulehdukset silmissä ja perään korvassa (! eka kerta) ja eikun kauhea yskä siihen vielä päälle päätteeksi. Nyt ehkä alkaa vähän helpottamaan, mutta saa nyt nähdä.Kuinkas teillä muilla? Onko ollut syysflunssia? Ja puhutaanko teillä jo?!

Onko midwife teillä vielä tytöllä ummetukset vaivanneet? Juuri luin kaks plussasta että joku oli saanut superummetuksen loppumaan käyttämällä magnesiumia säännöllisesti. Ilmeisesti murennettuna ruoan seassa. Kiropraktikon neuvo kuulemma. Tuli vaan het mieleen teidän vaivat. Mutta ehkä olette niihin jo jotain helpotusta saaneetkin.Syystuuli se vaan porskuttaa raskaana!! Onnea kovasti ultran johdosta. Eikös nyt keskenmenoriski tippunut siihen normaaliraskauden lukuihin? Ja milloinkas se laskettu aika on? En osaa enää laskea...Ja loppuun vielä toive tapaamisesta =) Kävisikö ensi viikolla joku iltapäivä? Mulle sopis keskiviikko tosi hyvin. Tai sitten siitä seuraavalla viikolla muistini mukaan ti, ke,to.Alona

Vierailija

Kiva oli tavata Plussa2 luona, pitkästä aikaa.

Täällä lomaa vietellään, toinen viikko menossa ja ens tiistaina alkas sitte työt. Se on sitte sitä uutta työtä, päivähommaa, viikonloput vapaat. Hiukka jännittää, mut pitemmän päälle ajateltuna varmaan hyvä juttu kaikin puolin tähän saumaan.Tyttö kasvaa ja kehittyy huimaa vauhtia. Sanoja tullee paljon, ymmärrettäviä siis. Edelleen yksitellen. Kiipeämisvaihe on pahimmillaan ja siihen kun vielä viikonlopun uutuutena lisää " miä itte" , ni yhdistelmä on vaarallinen.Voi että on ihan iho kananlihalla ton syystuulen raskauden kanssa. Ihanaa, et kaikki on lähteny kaikesta huolimatta sujumaa hyvin. Ihan ittelläkin vauvakuumetta lykkää... No nii, palaillaanpa maanpinnalle.Meille käy ens viikolla tapaaminen, tiistaista eteenpäin kylläkin vasta 4 jälkee.

Syysterkkuja kaikille!!Ina ja typy 1v8kk

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat