Hyvä jatkettava sänky 2-vuotiaalle?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Suositelkaapas viisaat hyvää jatkettavaa lastensänkyä, patjan leveys saisi mielellään olla 80 cm eli sama mikä aikuisillakin. Muuramen Jollaa vähän vilkuilin netistä mutta mitäs muita vaihtoehtoja olisi? Näin aluksi tarvittaisiin varmaan myös turvalaita.Kiitos!

Kommentit (7)

Vierailija

jatkettava rautasänky on todella hyvä. Patjan leveys on 80 ja pituus säädettävissä 130, 150 ja 200 cm. Sänkyjä on valkoisia ja mustia. Ritiläpohja ostetaan erikseen ja hintaa tulee yhteensä muistaakseni 109 euroa. Tämä sänky ei kolhiinnu tai kulu niinkuin mäntyiset ja on todella tukeva ja kaunis! Suosittelen!

Vierailija

Siitä saa ihan täysikokoisen sängyn, ja käy kerrossängyn alaosaksi. On tunnettu kotimainen merkki, joten jälleenmyyntiarvokin on hyvä. Meillä tuo kerrossängyksi muuntomahdollisuus ratkaisi, koska kakkonen on tulossa.

Vierailija

Ikean rautasänkyyn ei kuulu, mutta voihan siihen laitttaa erikseen ostettavan patjan alle työnnettävän laidan. Meillä sängyssä nukkuu 1v 9kk ikäinen tyttö, eikä olla turvalaitaa kaivattu. Kun sänky on pienimmällä pituudella, niin pitkään sivuun jää aika pieni kolo ilman laitaa. Olen välillä laittanut siihen kirjan patjan ja reunan väliin, kun on aika pyöriväistä sorttia tuo meidän tyttö, mutta ei tosiaan ole siitä kolosta pudonnut.

Vierailija

Enpä osaa muuta sanoa kuin että kauniit petsatut puiset sängyt (esim. Askon Isabella)ovat valitettavasti niin pehmeää puuta, että kolhiintuvat rumiksi leikeissä ja imuroidessa, mikä on tosi surullista kuluttajan kannalta. Sängyn pohja kannattaa olla ehdottomasti allergian ja pissavahinkojen takia jollain tavalla ilmastoitu eli reikiä tai ritilää. Onnea etsintöihin!

Vierailija

Sitä saa valkoisena ja mäntyisenä. Meillä valkoinen sänky ja vaaleansininen laita. Sängystä saa myöhemmin kerrossängyn alasängyn.

Vierailija

Ahkerasti ollaan netissä surffattu ja katseltu noita ehdotuksia. Enää pitäisi vain tehdä päätös... Tuo Ikean sänky oli tosiaan aika kiva, mutta kuvastosta ei selvinnyt, saako siihen turvalaitaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat