Jpään MLL:n vauvamuskarissa aloittaa uusi ryhmä

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tiedoksenne tosiaan, että Järvenpään MLL:n vauvamuskariin on tulossa uusi ryhmä, kunhan saadaan kuusi vauvaa kasaan. :) Ryhmä tulee kokoontumaan perjantaisin klo 12-12.30 ja neljä paikkaa on vielä vapaana. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löytyvät MLL:n paikallisjärjestön sivulta:www.mll.fi -> " Paikallinen toiminta" -> " Uudenmaan piiri" -> " Järvenpää" -> ..ja ylhäällä olevasta ilmoitustaulusta otsikko " MUSIIKKILEIKKIKOULU MARAKASSI LAULATTAA TAAS!" .Toivottavasti löytyy tarpeeksi osallistujia! Ikäraja ryhmään on 4kk.Uiiui ja Poju 02.06.

Kommentit (9)

Vierailija

Ootteko käyny missä (kenen järjestämässä) vauvauinnissa? Itse ollaan täällä just harkitsemassa paikkaa, tyttö on nyt 6vk, että aikaa on vielä, ellei ryhmissä ole suuria jonoja.

Vierailija

VAUVAUINNITJÄRVENPÄÄN UIMAHALLI LAUANTAISIN JA SUNNUNTAISIN klo 8.30, 9.00, 9.30, 10.00, 10.30 ja 11.00*

3 kuukautta täyttäneille vauvoille ja heidän perheilleen

*

Osallistumismaksu 30 ¿/ 4 krt, ilmoittautumismaksu 8.50 ¿

*

Ilmoittautumiset tammikuussa 2006 alkavaan ryhmään puhelimitse 9.12.2005 klo 8 alkaen puh.2719 2880 tai 2719 2621

Vierailija

En tiedä, miten tarkkoja siellä ollaan tuon ikärajan suhteen. Voihan olla, että se on vain suositus, joten kantsii kysäistä suoraan MLL:sta. :) Oiskohan 4 kk sellainen ikä, jossa vauvat alkaa enemmän ymmärtää tuollaisista touhuista ja jaksaakin hereillä pitempään? Me ollaan käyty vauvauinnissa kuukauden ajan eikä poika ole jaksanut kertaakaan altaassa täyttä puolituntista.Uiiui :)

Vierailija

Hinnoissa meinaa! Halvin minkä mä löysin on MLL:n järjestämä mikä tietysti edellyttää niiden jäsennyyden, se oli 55e/kk. Ja muuten näyttäis nuo olevan 60-65e/kk.Onkohan tuo Jpään ihan avoin kaikille, helsinkiläisillekin? Tiedätkös? :)

Vierailija

Järvenpään kaupungin sivuilla lasten uimakoulun kohdalla lukee, että järvenpääläiset ovat etusijalla, mutta vauvauinnin kohdalla tätä ei lue. Jos kuitenkin paikkakuntalaiset menevät ykköseksi, niin taitaa helsinkiläisellä olla huonot mahdollisuudet mahtua mukaan. Ryhmät ovat nimittäin olleet täynnä eikä paikkoja näytä kesken kauden vapautuvankaan. :(

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat