Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Junttia sisustaa sinisellä, sehän on kylmä ja kova väri

Vierailija

etenkin monet poikien lastenhuoneet on maalattu siniseksi, ei se ole mikään nukkimsen univäri, vaan kylmä ja kalsea!

Kauheinta on siniset sohvat ja keittiönkaapit ja kalusteet.

Monet juntit näyttävät harjoittavan sinisen keräämistä.

Sivut

Kommentit (134)

Vierailija

Sen värisiin huoneisiin voi kuvitella kultaisennoutajan.Ihmettelen, että ihmiset puhuvat sinisestä ottamatta huomioon sen satoja eri sävyjä. Efektit riippuvat hyvin paljon siiitä, onko se taitettu esim. punaisella, keltaisella tai valkoisella; kuinka vaaleasta tai tummasta sävystä on kyse jne.

Vierailija

etenkin monet poikien lastenhuoneet on maalattu jonkun väriseksi, ei se ole mikään nukkimsen univäri, vaan kylmä ja kalsea!

Kauheinta on värilliset sohvat ja keittiönkaapit ja kalusteet.

Monet juntit näyttävät harjoittavan värien keräämistä.

Vierailija

etenkin monet poikien lastenhuoneet on maalattu vaaleanpunaiseksi, ei se ole mikään nukkimsen univäri, vaan kylmä ja kalsea!

Kauheinta on vaaleanpunaiset sohvat ja keittiönkaapit ja kalusteet.

Monet juntit näyttävät harjoittavan vaaleanpunaisen keräämistä.

Vierailija

Keräilen lisäksi eri sinisävyisiä mariskooleja ja Kivi- tuikkuja. Juntteja ollaan siis.. Minkä mahtaa, jos pitää sinisestä väristä?

Vierailija

että ihminen voidaan määritellä juntiksi värimieltymyksensä perusteella =)Minäkin olin pari vuotta sitten niin juntti että oksat pois.. vaan nyt kotini on taas kuin sisustuslehdestä vaikka en ole tyyliäni muuttanut.Minusta kaikista junteinta on seurata haukkana trendejä ja heti pistää tyylinsä uusiksi kun ilmoitetaan että nyt tämä ja tämä on muotia.

Vierailija

Mä en voi käsittää tuota sinisenvärin villitystä kodeissa! Sellaiseen kotiin kun menee niin kylmä tulee kun joutuu sinisellä sohvalla istumaan ja katsomaan sinisiä mattoja ja sinisiä verhoja jne *hrrr* Järkkyä! Sitä kun on niin paljon muitakin värejä, kauniimpia ja lämpimämpiä, niin miksi ihmisten pitää tehdä kodistaan jäätävän tylsä? Meillä ei ole sisustuksessa yhtään sinistä, eikä tule olemaankaan! Päävärinä meillä on vaalea. Beigeä, vaniljaa sekä puuta. Näihin on helppo lisätä muita värejä ilman että kokonaisuus kärsii. Lapsen (pojan) huone on vaalean vihreä, ei sellainen kylmä vaan lämmin.

Vierailija

mulle riittää et kotona sävyt on lämpimiä ja sen nään ittekin. Muutenki niin vilukissa et kylmien sävyjen keskellä ei vois olla.

Kauheen vaaleita sävyjä meiltä ei löydy myöskään siks et en ehdi päivittäin pyyhkimään koiran kuolaa joka paikasta, joten parempi et ei niin pahasti pistä silmään kuola tai karvat, niin ku ne tekis valkosesta/beigestä värityksestä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat