Miten sijoittaisin viideksi vuodeksi 10 000 euroa?

Vierailija

Onko kellään oikeasti hyviä neuvoja? Pankista en halua kysyä, suosittelevat vain sellaista jolla itse tienaavat parhaiten.

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Itsellä on rahastossa n. 130 000 ollut puolivuotta, eikä ole tullut kuin n. 1000 euroa, josta sitten menee vielä se lähes 30 % veroa. Tosin otin sen riskittömän rahaston (siis lähes riskittömän korkorahaston), osakkeisiin en uskalla sijoittaa. Tuosta rahasta iso osa on lainarahaa, joten senkään takia en uskalla riskiä ottaa.

Vierailija

Niillä voi tällähetkellä tienata ihan mukavasti, mutta muista seurata niiden kehitystä ja varaudu siihen, että kun joku rahasto menee tappiolle hyväksy se ja myy pois. Sitten sijoitetaan seuraavaan jonka kehitys on mahdollisesti positiivista ja yritetään peittää tappio.

Vierailija

Vanuatu, Fidzi, Papua-Uusi-Guinea, Nauru, Tonga, Samoa, Kiribati jne. Lottovoitolla sinne maailmaa minä lähtisin. Saahan sitä toki aina haaveilla matkoista.

Vierailija

maksetaan veroa pääomaveron verran. Mutta se mikä järki siinä sitten on että makautat 10000 euroa pankkitilillä melkein 0 korolla ja et saa yhtään mitään?Siis - jos haluaa kasvattaa pääomaansa sijoita se jonnekin, myöskin henkisen pääoman kasvattaminen voi olla ihan fiksua!

Vierailija

Miten tavallinen ihminen voi tietää mikä rahasto kannattaa oikeasti? Katsoin juuri Sammon sivuja ja valittavana oli pitkä liuta eri rahastoja joista ei ole mitään hajua... Siksi en uskaltaisi niihin sijoittaa. Toisaalta tuntuu tyhmältä pitää 2% maksimi koron tililläkään...Lisää neuvoja!ap

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat