Pariisin metro ja rattaat?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Millään ei muistu mieleen edellisistä matkoista onko Pariisin metroon mahdollista päästä rattaiden kanssa? Ainakin paljon portaita siellä on, mutta onko muunlaista kulkua? (Lapsettomana aikoinaan ei tälläiseen tullut kiinnitettyä huomiota)Pohdin tätä, sillä olen lähdössä tyttösen kanssa lopputalvesta Pariisiin ja neidillä ikää tuollon 10kk. Jotkut menopelit siis tarvitaan mukaan!Meillä on olemassa matkarattaina Gragon voyager Air rattaat jotka on kyllä tosi isot. Nyt mietin että pitääkö ostaa sateenvarjorattaat, mutta missäs neiti sitten nukkuu päikkäreitä...?Vinkkejä otetaan vastaan jo näin hyvissä ajoin :)

Kommentit (13)

Vierailija

käyttänyt busseja rattaiden kanssa. ovat usein matalalattiabusseja ja tosi helppoa löytää perille koska bussin sisällä on valotaulu jossa lukee seuravan pysäkin nimi. ainakin latinaliskorttelista louvren kautta junaasemaan (?) meni tosi hyvä reitti.

Vierailija

Ainakin ABC:n Trollyt on sateenvarjorattaat, jotka saa lähes makuuasentoon ja joissa on kuomu ja 5-pistevaljaat. 1-vuotiaan kanssa reissatessa ne olivat ihan näppärät pelit, kun päiväunet pystyi niissä hyvin nukkumaan. Ei niitä nyt tietenkään ilokseen pitkiä matkoja työntele, mutta kyllä ne tilapäiseen menettelee. Hintaa oli muistaakseni 69 euroa silloin kun itse ostin joskus puolitoista vuotta sitten.

Vierailija

Kiitokset kaikille vinkeistä! Lisääkin saa vielä laittaa jos mieleen tulee.Kantoliinan todellakin ajattelin ottaa mukaan, mutta pakko ottaa mukaan myös joku mihin tytön voi laittaa siksi aikaa kun esim sovitteee vaatteita kaupoissa :)Mukaan on lähdössä mm. siskoni, vaikka isi jääkin veikan kanssa kotio, joten kantoapua kyllä löytyy!Pitää alkaa tutkia noita pienempiä matkarattaita kaupoissa jos vaikka sieltä edullisesti jotkut pikkuiset meille löytyisi. Sattarit on kuitenkin sinällään huonot, kun niitä ei saa makuulle. Kuitenkin tyttö varmasti päivisin haluaa nukkuakin.Harmittaa kun alkujaa ostettiin noi isot, vaikkakin loistavat ovat ilmakumipyörineensä jopa hieman vaativammassakin maastossa (hiekkatiellä siis).

Vierailija

Nuo ABC Trollyt ovat nyt Hobby Hallissa alessa ja just eilen mietin kannattaisko tilata! Pitääkin näyttää vielä miehelle niitä kun tulee kotio ja pistää sellaset tilaukseen!!Vierailija

Itse sähläsin aina niiden porttien kanssa. Sillä sen lipun leimaamisen jälkeen pitää siirtyä niille porteille, joiden ovi aukesi milloin milläkin logiikalla. Meillä oli PegPeregon Plikot käytössä.Apua olisi tosiaan tarvinut nostelemisessa. Hiki virtasi kun yksin kantelin portaita ylös ja alas ja esikoinen kipitti perässä. (vieläpä yleensä väärään suuntaan)Pystyisitkö harkitsemaan liinan käyttöä?Hyvää Pariisin matkaa!!

Vierailija

kokoontaitettavista rattaista sen verran, että meillä Gracon Citysport Plus -rattaat, jotka menevät tosi pieneen kasaan ja joissa on olkahihna, ovat olleet kovassa käytössä kahdella lapsella kauppareissuilla ja matkoilla. Molemmat lapset ovat myös nukkuneet päikkärinsä niissä ihan hyvin, kuopus nyt 9 kk. Ko. malliin kuuluu vielä oma läpinäkyvä sadesuoja, joten ne ovat monikäyttöiset kaikenlaisilla lomilla ja matkoilla.

Vierailija


Oltiin Pariisissa viime keväänä 5kk vauvan kanssa ja hommattin matkaa varten kevyet sateenvarjorattaat, jotka saa makuuasentoon ja joissa on kuomu ja jotka menevtä kokoontaitettuna pienehköön tilaan. Isommilla rattailla olisi mennyt hermo ruuhkissa ja kapeissa paikoissa noin miljoona kertaa, Pariisi kun ei ole yhtä vaunuystävällinen paikka kuin Helsinki.Metrolla matkustettiin joka päivä ja kaikilla käyttämillämme asemilla oli portti, josta vaunujen kanssa pääsi helposti. Piti vain käydä lippuluukulla huikkamassa, että joku avaa sen. Hissin muistan nähneeni tasan kerran, eli aika paljon jouduttiin kantamaan rattaita. Isompien ja painavampien rattaiden kanssa olisi ollut kyllä tosi hankalaa ja raskasta.Aikamoiset rimpulathan nuo sattarit on, mutta kyllä niitä nyt viikon lykkii ihan vaan siitä ilosta, että pääsee vaikkapa juuri Pariisiin:) Mukavaa matkaa teille! Ai niin, joissakin museoissa yms päästiin piiitkien jonojen ohi vain ja ainoastaan siksi, että meillä oli vauva mukana rattaissa!!!

Vierailija

Suurinpiirtein samaa hintaluokkaa kuin nuo ABC:t. En muista tarkkaa hintaa, mutta joka tapauksessa alle 100e, ehkä 79? Jossain taisin nähdä nämä Carenat hintaan 49euroa, olisko ollut juuri Hobby Hallissa. Eihän ne rattaina mitään luxusta ole, mutta kevyet ainakin. Ja niissä on suurehko tavaratila alla, joka on reissussa aina plussaa:)

Vierailija

ja metroissa mentiin;) Ihmetystä herätimme, kun kaikilla oli rimpularattaita, mutta hyvä ratkaisu silti olivat: lapsi nukkui hotellissa yönsä pehmeässä kantokopassa ja olivat muutenkin suojaisat pienelle (ikää silloin 3kk).

Jouduimme nostelemaan portaita ja porttien yli, ja mitään luiskia ei siellä juuri ole. Hisseistä nyt puhumattakaan. Eli kevyet rattaat parhaimmat.

Vierailija

Kun asuimme Pariisissa niin ainoat rattaat joilla pääsi paikkaan

kuin paikkaan oli Gracon citisportit.Tosi näppärät.Pariisissa on

paljon matalalattiabusseja,mielestäni siellä oli melko helppoa

liikkua rattaiden kanssa.

Vierailija

Minkä merkkiset nuo sattarit olivat teillä Matomatal@???Ja muutkin saa vinkkailla hyviä (mielellään edullisia) pieniä sattareita jotka saa myös makuuasentoon!!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat