Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miikan veljelle nimi?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ristiäiset ois tulossa ja nimi vielä hakusessa,joten auttakaapa..Isoveikan nimi on Miika Petteri.Ehdottakaapa nimiä poikavauvalle.Kiitos jo etukäteen!

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

ja sitten näinkin että monta kertaa Kaapoa olikin ehdotettu.

Samanlainen rytmi Miikan kanssa.Kaapo Severi on tosi kiva.Muita

Aapo Santeri

Jaako Eemeli

Tommi Oskari

Vierailija

Mua kiinnostais tuliko nimeksi lopulta Kaapo Severi vai päädyttekö johonkin toiseen nimeen? Meillä on Kaapo Erik Verneri ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä nimivalintaan ja palaute sukulaisilta ym. on ollut pelkästään positiivistä.

Vierailija

toi Teemu.Tuttavapiirissä vaan jo turhan monta Teemua..Veeti miellyttää,mutta liian suosittu.Kaapoa ehdotettu useamman kerran.Itsekkin pidän nimestä.Vähän arveluttaa,et mitähän sukulaiset ja tuttavat sanovat nimestä..Miltä kuulostais Kaapo Severi?

Vierailija


Kaapo Severi on hyvä nimi, mutta jos se vielä mietityttää, miten olisi sitten Aapo Severi tai Kaarlo Severi? Aapo ja Kaarlo molemmat vanhoja, komeita, kunnon nimiä :-)Kaapokin on vanha nimi, mutta paljon harvinaisempi kuin Aapo ja Kaarlo, joskin Kaapon suosio on nousussa kuten Aaponkin. Viimeisten 5 vuoden aikana nimen saanut jo yli 500 poikaa (tänä vuonna toistaiseksi 76), ennen vuotta 2005 koko väestörekisterihistorian aikana 275kpl.Sitten vielä tuli eräs ehdotus mieleen mieleen: Aape! Vain 7 kaimaa Suomessa...Vierailija


veljelle:Pauli Santeri

Veikko Valtteri

Kaapo Verneri

Mirko Samuli

Konsta Oskari

Elmo Viljami

Joona Santeri

Manu Iivari

Roope Santeri

Samu Oskari

Teemu Valtteri

Veeti Elmeri

Leevi Elmeri

Veikka Oskari

Vierailija

se nimi taitaa toi Kaapo Severi olla..Aina vaan nimi miellyttää eniten.Kiitos mielipiteistä ja ehdotuksista!Hyviä nimiä oli paljon..Vierailija

Kaapo on aivan ihana nimi..ja Kaapo Severi kiva yhdistelmä ;o)!!

Katsotaan keksinkö uusia vielä:Taavi

Masi

Pietu

Reeti

Reetu

Jaani

Mortti

Jaak(k)o

Huugo

Vili

Vilho

Niilo

Niila

Iikka

Tiitus

Lu(u)ka

Erkka

Nikke

Kosti

JuskaVierailija

on kyllä hyvä ja sopis Miikan veljelle..Harkitaan.Ville-Veikko kiva ja reipas nimi.Halutaan kuitenkin sellainen nimi mikä sointus Miikan kans.

Vierailija


Kaapo nimihän on aika paljon käytetty, niin että se on aika " turvallinen" valinta jos välittää tuttavien mielipiteistä. Jokaisella on aivan eri maku, joten ainahan jonkun mielestä joku muu nimi olisi ollut parempi. Täällä keskustelupalstalla Kaapo on ainaskin saanut enimmäkseen positiivistä huomiota.

Voin vain suositella tätä nimeä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat