Toimiiko kuivaksi harjoitteluhousut?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tuumailen tässä edelleen keinoja kuinka saisin tuosta pojastani (1v 9kk) vaipattoman näin talven tullen. Yksi varteenotettava vaihtoehto on varmaankin kuivaksi harjoitteluhousut, mutta toimiiko ne oikeasti kimmokkeena potalle menoon?Ihmettelee ÄititobeKommentit (11)

Vierailija


poika oli vielä viime keväänä täysin vaipoissa (silloin 2.5 v). KEsän alla otin sitten kylmän rauahallisesti vaipat pois. Sitä ennen poika teki kyllä pissat pönttöön, jos vein vessaan. Mutta omatoimisesti pissasi aina vaippaan. Kesällä oli siitä hyvää,että poika sai juosta sisälläkin ilman housuja. Tällöin hän meni aika hyvin pöntölle. Mutta jos jalasa oli yhdetkin housut, meni pissa aina housuihin ja se ei poikaa haitannut. Täsää vaiheessa koitin myös kuivaksiopetteluhousuja ja niillä oli sama vaikutus kuin muillakin housuilla ja vaipoilla eli sinne ne pissat tuli eikä poika ollut moksiskaan asiasta.Eli sitä mieltä minä olen, että jos pissaa tulee kunnolla ei kuivaksiopetteluhousut käy.AIkansa meiläl sitä pyykkiä riitti, nyt päivävaipat on pois ja öisinkin poika yleensä kuiva. Nyt käytänkin niitä kuivaksiopetteluhousuja yökäytössä. Ne pitävät pienet lirut, jotka saattaa housuun päästä, ennenkuin aamulla ehtii vessaan. Toisinaan niihinkin on tullut koko pissat ja sitten on vaatteetkin märät.MEillä on käytössä Napa-Ketun ja I Play housuja.

Vierailija

Hei!

Meillä käytössä Bunpy.n kuivaksiopetteluhousut. Tyytyväisiä ollaan oltu. Koko 2-3v tarkoitetut. Poikana oppi kuivaksi kesällä (2½v), jolloin käytin Bumpy:jä kauppareissuilla. Nyt käytän päikkäreillä, ja joskus ulkona. Ovat todella hyvät, kun usein lirahtaa vieläkin. Nyt ei äitiä niin harmita, kun on noi Bumpyt, jotaka imee pikkusen, ei kuitenkaan koko pissaa. Pojan mielestä ne on hyvin samat kuin alkkarit, joten ei tule takapakkia kuivax oppimisessa.

Niitä voi tilata kätevästi netti kaupoista noin 10e/kpl. 3-5 kpl vois olla sopiva määrä.

Vierailija

Ei kukaan tietysti varmaksi voi sanoa lapsen reagointia, mutta ainakin ne auttavat tuntemaan pissan tulemisen.Noissahan pinta tuntuu märältä ja lapsi huomaa pissan tulemisen. Toisaalta vaatteet ei kastu vaikka pissa tuleekin pöksyyn.Lapsi saa harkkahousut itse vedettyä pois jalasta ja takaisin päälle vessareissun jälkeen.Kannattaa vertailla malleja, toiset ovat kovin niukkoja mitoitukseltaan.

Vierailija

niin sieltä löytyy montakin nettikauppaa. Itse tilasin Jutta.fi:sta Bambino Mio -merkkiset harjoitteluhousut (5kpl). Aika tyyriitä olivat, 48 e viisistä housuista. Meidän poika täytti jo 3 v. syyskuun alussa, muttei vieläkään olla kuivia! Välillä näytti jo paremmalta, mutta nyt ollaan taas jostain syystä menty takapakkia. Ei ole yhtään kiinnostusta potalle, ei ainakaan omasta halusta. Pitäisi varmaan koettaa sitä ihan alasti olemista.Ne harjoitteluhousut on kivat siinä mielessä ettei pisut ainakaan ihan suoraan läpi tule. Tuli tosin ostettua vähän liian iso koko, meidänpoika on tosi laiha ja pitkä (13,5 kg, 99 cm), ostin 13-16 kg ja ne kyllä höllyy jalassa. 5 kpl on hyvä määrä ainakin meidän pojalle, jolla kastuu parit housut päivässä.

Vierailija

vaikka kangasvaipat tai harjoitteluhousut oli märät, poika sanoi ettei ole eikä viitisinyt tulla vaipanvaihtoon ennen kuin kävin hakemassa. Siis silloin kun oli 2v. Kun täytti 3, oppi nopeasti kuivaksi, mutta eka viikko piti olla ilman housuja. Jos oli vaikka pikkuhousut jalassa, niin ei muistanut mennä potalle.Tyttö on nyt 2v, eikä myöskään valita märistä kangasvaipoista tai harjoitteluhousuista, vaikka osaisi. Enimmäkseen käytetään kertakäyttövaippoja, mutta tyttö ottaa ihan yhtä mielellään kangasvaipat, kunhan niissä vaan on kiva kuva. Eli eivät ne kai epämukavia ole, tulee ainakin vähän vähemmän roskaa. Myös paremmin pitäviä harjoitteluhousuja on kuin Bumbyt, mutta ne ovat eniten pikkuhousumaiset, joten " tosimielessä" harjoitteluun hyvät.

Vierailija

Meillä poika jo 2v 4kk ja ei osaa vielä sanoa koska on hätä.

Pissaa kyllä pottaan jos on ilman vaipaa mutta jos on vaippa niin sinne tulee kaikki. Joten apua kaivattaisiin täälläkin.

Olen kokeillut kalsareita ja ajattelin, että tuntuisi todella epämukavalta olla märissä housuissa mutta eipä se menoa haitannut.

Olisin minäkin kiitollinen jos joku voisi kertoa niistä kuivaksiopetteluhousuista...

Kiitos!!!!

Vierailija

Käytin ihan vauvana pojalla kaupan vaippoja, sitten pitkän aikaa kestovaippoja ja " jatkeeksi " ostin niitä kuivaksiopetteluhousuja, kun vaippahousut ovat niin kalliita.

Siinä vaiheessa poika päästi vielä kunnon pissat vaippaan, eikä kuivaksiopetteluhousut (Bumpyt meillä) riittäneet siihen ollenkaan. Vaihdoin takaisin kaupan vaippahousuihin.nyt kun varsinainen kuivaksiopettelu alkoi, olen käyttänyt pojalla noita öisin. Jokusen kerran niihin on ehtinyt tulla pieni liraus pissaa, kun ei olla vessaan ehditty, ja siinä kyllä pelittävät hyvin! Mutta jos pissaa tulee vähäkin enemmän, niin läpi menee, eikä ne tav.vaippahousuiksi toki ole tarkoitettukaan.Merkeissäkin voi olla eroa? Ihastuin niin Bumpyn kestovaippoihin, että sillä ostin nuo samaa merkkiä (neljat ovat riittäneet housuista hyvin). Pesu pitää muistaa ilman huuhteluainetta.Eli lyhyesti: jos paljon pissaa, eivät riitä, jos vähän, ovat tosi hyvät :)

Vierailija

että tuohon eivät vaikuttaneet meillä mitenkään, että märät housut olisivat inspiroineet potalle menemään sen kummemmin kuin kaupan vaippahousutkaan.Tosin poika aloitti pottailun jo 8-kuisena, ja päivisin teki aina suurimmaksi osaksi pissat pottaan ja kakan aina, ehkä pari poikkeusta ollut.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat