www.spielparadies.de :sta tilanneet, miten on toiminut?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tein tilauksen Quinnyn rattaista viikko sitten enkä ole saanut mitään kuittausta. En ole myöskään saanut vastausta sähköpostikyselyyn, jonka lähetin maanantaina.

Ilmeisesti kauppa myy Suomeen, kun on kerran listannut toimituskulut tänne sivuillaan.

Olisko jollain kokemuksia miten tilaus on toiminut?

Kommentit (6)

Vierailija

Hei!Miten olit maksanut kyseiset rattaat? Itse pistin tilauksen firmaan enkä myöskään ole saanut sieltä mitään vahvistusta. Ymmärsin, että sähköpostiin tulisi tieto miten tavara maksetaan, koska eihän tilausvaiheessa ollut edes mahdollisuutta maksaa.Kiitoksia paljon, jos viitsit vastata!

Vierailija

Lähetin Spielparadiesille uuden kyselyn ja tein myöhemmin tilauksenkin uudestaan. Kumpikaan ei tuottanut tulosta.Vaihdoin lopulta firmaa ja tilasin rattaat täältä: http://www.babyhaus-online.de/Sieltä tuli varmistusviesti heti saksankielellä. Seuraavana päivänä pyydettiin vahvistusta toimituskuluille, jotka olivat 19 euroa. Saksaa osaamattomana pyysin viestin enkuksi, joka lähetettiin heti.

Maksoin luottokortilla, mutta ennakkomaksun olisi voinut valita tilausta tehdessä.Toimitus kotiin tuli neljässä päivässä. Kuljetusfirmasta soiteltiin n. tuntia ennen olisiko hyvä aika tuoda paketti.

Vierailija

Toimitusaika oli muistaakseni 2 viikkoa. Itselleni tuli vahvistus sähköpostiin kun rattaat olivat lähteneet liikkeestä.

Rattaat toimitettiin kotiovelle, tosin postista ei tullut mitään ilmoitusta että koska ovat niitä tuomassa, satuin olemaan kotona juuri silloin kun toivat ne =)

Kaiken kaikkiaan homma sujui hyvin ja saimme hyvät rattaat paljon halvemmalla kuin täältä ostettuna.

Vierailija

Teutonia Mistralit. Lasku tuli sähköpostiin seuraavana päivänä, jonka maksoin heti ja sitten ei mitään kuulunutkaan.Laitoin sinne kerran englanniksi kyselyä milloin rattaat mahdollisesti tulee ja en saanut vastausta. Soitin n. 5 viikon päästä liikkeeseen ja kysyin siis puhelimesssa rattaiden saapumista ja sieltä sanottiin että paketti on jo lähtenyt ja laittavat sähköpostilla tulemaan tarkempaa tietoa milloin on mahdollisesti perillä. Tämä viesti tuli sähköpostiin lähes heti. Posti toi kotiovelle soitosta vajaan viikon päästä.Aivan älyttömän tyytyväinen olen tilaamiini tuotteisiin. Postimaksu oli vain 11 euroa ja kaupanpäälle sain nokkamukin :). Ainoa asia mikä oli huonoa oli juuri se etteivät vastanneet sähköpostiin, mutta jos vielä sieltä jotain tilaan, niin soittelen kyllä tulevaisuudessakin perään jos tarvetta on.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat