Kuivaksiopettelusta

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Oletteko hankkineet kuivaksiopetteluhousut vasta, kun lapsi opetetaan intensiivisesti, esim. kesäloman aikana kuivaksi? Vai olisiko niistä iloa jo 1,5-vuotiaalleni, joka saattaa välillä pärjätä melkein koko päivän yhdellä vaipalla, kun vain muistaa käyttää potalla riittävän usein?

Esikoisen äitinä kaipaisin opastusta, miten kannattaisi jatkaa " harjoituksia" . Lapseni ei vielä luotettavasti osaa kertoa, jos on hätä. Meillä ei ole tietenkään mikään kiire, mutta toistaiseksi pottailu on mennyt niin kivasti, että lapsi tuntuu vastaanottavaiselta tuon asian suhteen.

Kommentit (4)

Vierailija

mutta ollaan kyllä pitkään oltu kotona kokonaan ilman vaippaa siis alkkareilla ja vaatteet päällä,poika 1 v 7 kk ollut kuiva öisin vuoden vanhasta ja päivisin nykyisin jo pyytää potalle ja osaa pidättää pitkään kun vaan välillä muistaa laittaa potalle..ulos mentäessä on bumbyn villahousut ja harso..mut itestä on noi kuivaksi opetteluhousut tuntunut hiukan turhalta ostokselta..

t.anni

Vierailija

Kushiesin harkkahousut pomminvarmoja...mutta mielestäni koppuraisia. Meillä on myös Bambino mion harkkahousut, mutta eivät pidä kunnon pissoja...nämä ovat kuin kalsarit, paitsi sopii lapselle jolla on lirautteluongelmaa ennen kunnon pissaamista. :)

Vierailija

Moi,me hommattiin tossa vaiheessa jo nippu harkkahousuja,kun ei viitsinyt enää kasvattaa kestovaippavalikoimaa, kun lapsi näytti oppivan mukavasti potalle. Me käytetään harkkahousuja tilanteissa, joissa ne todennäköisesti pysyvät kuivina: päiväunet (potalla käydään ennen ja jälkeen), noin tunnin mittaiset ulkoilut / kaupasssa käynnit jne, jos pisu on tullut pottaan ennen ulkoilua, ja sitten ihan kotona alushousuina (helppo vetäistä alas kun pisuilmoitus tulee). Pitemmille ulkoiluille jne laitetaan vaippa.Tsemppiä kuivaksiopetteluun!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat