Millaiset kengät talveksi 1-vuotiaalle?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tyttäreni täyttää vuoden lopussa vuoden (hui, miten nopeasti aika on mennyt!) ja kengät pitäisi ostaa.. mutta millaiset?

Tyttö todennäköisesti kävelee silloin jo (nyt jo melkein) ja tietty möyrii lumessa. Pidempi vartiset varmaan mutta millaiset muuten? Goretexiako vaiko ei? Mitkä ovat olleet teillä käytössä hyviä?Suositelkaapas joitakin ja kertokaa kokemuksia.Kenkäpulmissa pyörivät

Gandalfiina ja tyttö 9kk

Kommentit (7)

Vierailija

Kooksi valitsin sellaisen mikä oli hyvä nilkkasukalla.Kovia pakkasia varten on vähän " yli-isot" perintögoret joihin mahtuu villasukka.Kaikki nykyiset goresaappaat joita katselin olivat järjettömän pitkävartisia ja jäykkiä ja hankalasti puettavia, ja ajattelin ettei tuo taapero vielä niin kovin umpihangessa kahlaa että tarvitsisi polveen asti ulottuvat saappaat. Noissa Muumeissa oli se juuri kivaa kun on vetoketju sekä nauhakiinnitys ja ne saa jalkaan tosi helposti...

Vierailija

Samanlaiset ostetaan täksi talveksi. Meidän mielestämme kalvolliset kengät ovat hyvin, koska ne eivät kastu loskaisemmallakaan säällä. Kumppareilla oli pienen vielä vaikea kävellä ja ne hiostavat. Noihin kalvokenkiin voi myös monien kenkäkauppiaiden " tiedon" vastaisesti laittaa villasukan oikein kylmillä säillä.

Vierailija

Pioneita! Nahkakengät joissa tosi lämmin karvavuori ja sopivan korkuinen varsi (ei liian korkea kuten " putkivarsi kengissä" ).Ehdoton plussa noissa on se että niissä on sekä nauhat että vetoketju sivussa! On todella helppo laittaa pienenkin lapsen jalkaan sen vetoketjun takia. Hintakaan ei ole ihan noin suuri kuin noissa Kavat-merkkisissä. Tukevat hyvin kävelemään opettelevankin jalkaa koska on nauhat joita voi tarvittaessa kiristää. (nauhoihin ei kyllä tarvi edes koskea sitten kun on ne kiristänyt sopiviksi.) Sitten riittää kun sitä vetoketjua avaa. =)

Vierailija

Kävin katselemassa kenkiä ja löysin ainakin niitä Pioni -kenkiä. Citymarketista löysin Muumi-Pioni -kenkiä. Täytyy vielä kierrellä ja katsella, jos vaikka löytäisin ne Kavat -merkkisetkin katsottaviksi.

Keskitän kuitenkin etsinnän nyt nahkakenkiin niiden gorejen sijaan.Gandalfiina

Vierailija

Meidän kohta 10 kk ikäistä tyttöä odottaa Kavat-merkkiset nahkakengät. Niissä on tarrakiinnitys, on helppo pistää jalkaan. Kärkiosa taisi olla vedenpitävä tai jotain = )

Mielestäni ovat tosi lämpimät (esikoisella ollut samalaiset) ja mukavat.

Hinta taisi olla 55 ¿ kieppeillä.

Kävely ainakin esikoisella sujui ihan mallikkaasti näillä. Tästa Vauva K:sta ei oikein tiedä, kun ei vielä kävele kovin pitkiä matkoja...

Vierailija

nahkaiset karvavuorella. Vaihtoehtoina oli tarrakiinnitys tai nauhat. Valitsin tarrat vaikka olinkin etsimässä nauhakenkiä. Myyjä sanoi että

ainakin Kavat-merkkisissä talvikengissä ei saa nauhoilla kiristettyä yhtään

enempää kuin tarroilla eli yhtä tukevat ovat. Meidän kaveri (nyt 10kk) kävelee jo ja nyt käytössä nauhalliset kengät joiden nauhoja avaa itse ja sitten kompastelee niillä.

Itse pohdin kenkiä, Kavat, Tepsut ja Goret. Myyjä sanoi että pienellä kun ei niin paljon vielä liiku ei välttämättä goret pidä lämpimänä (perustuu verenkiertoon kun liikkuu..) jalkoja. Kavat-kengissä oli tosiaan toi kärkiosa sellaista ropollista nahkaa jonka ei pitäisi kulua heti niin kauhean näköiseksi kuin Tepsuissa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat