Nyt loppu ulkomaalaispizzerioissa käynti!

Vierailija

Meidän lähellä on todella hyvä pizza-paikka, jonka omistaa Irakilaiset. Tähän mennessä olen syönyt ilman mitää ennakkoluuloja niitä pizzoja, koska ovat kaupungin parhaat. Kunnes nyt löysin sieltä mustan karvan. Enkä edes etsinyt sitä vaan sieltä se juuston ja muiden täytteiden välistä kurkisti!Oksennus lensi ja enää ei tarvii niitä pizzoja syödä!

Sivut

Kommentit (64)

Vierailija

Tarkoitin tätä kyseistä lausetta" maahanmuuttajayrittäjä saa tehdä bisnestä verottomasti kaksi ensimmäistä vuotta,jolla pyritään luomaan pohja vakaalle yritykselle."Jolla siis viitataan siihen, että maahanmuuttajia varten olisi olemassa suomessa ihan oma verotus!? :D

Vierailija

Mieheni on " ählämi" jolla on ihka oma ählämiravintola.. ensinnäkin, tällainen erityisvero maahanmuuttajille on ihan täyttä potaskaa..tarkoittaakohan tätä väittänyt sitä starttirahaa jonka kyllä saa ihan suomalaisetkin, tosin me emme saaneet..ja toiseksi raaka-aineista..kyllä suomessa tai ainakin täällä meilläpäin on niin tarkka hygieniavalvonta että mikään muu kuin rehtipeli ei täällä toimi..tarkastajat tulevat ilmoittamatta eli mitään etukäteisvalmisteluja ei voi tehdä..Me saadaan usein suomalaisesta tukusta vanhentuneita tuotteita, jotka mieheni kyllä lähettää takaisin samantien. Monista tuotteista hän myös valitsee yleensä aina suomalaisen, mikä sinänsä on ihan turhaa sillä ulkomaiset tuotteet ovat usein samanlaatuisia, mutta yleensä halvempia. Hän on sitä mieltä että tarjoaa vain sellaista ruokaa mitä voisi itsekin syödä ja samaa mieltä ovat kyllä kaikki ählämikollegat tällä alueella. Yksikään heistä ei ole saanut minkäänlaista moitetta terveystarkastajilta ja tiedän heidän olevan todella tarkkoja puhtaudesta. Toki kaikkialla ei ole näin, mutta siksipä yleistys on ikävää. Nämä ihmiset ovat yritteliäitä ja onko heillä paljon vaihtoehtoja mitä tulee ammattiin?? Eikö ole parempi että he tekevät leipänsä eteen jotain? Yrittäjän vaimona voin sanoa että sitä leipää ei tienata helpolla varsinkin kun verotus on niin p######nen, hyvä että rahoja ei veroteta kolmeen kertaan ennenkuin ne meidän tilille tulevat. Uskomatonta tässä on se, että tekipä nämä ihmiset mitä tahansa, te ette ole tyytyväisiä.

Tässä siis ihan oikeaa, eikä mitään " kummin kaiman pizzassa oli spermaa" tietoa eräästä ravintolasta, joka toivottavasti ei ola ainoa laatuaan.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat