G:oletko harrastanut seksiä julkisella paikalla?

Vierailija

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Metsässä kiven takana.. ihana aatami ja eeva fiilis. Muu porukka oli mökillä istumassa iltaa kun miehen kanssa karattiin kiven taakse.Ja sitten kerran juhannuksena saaressa piti etsiä jokin paikka ja kun ei muuta löytynyt niin yhden talon pihaan hiivittiin ja siellä lasten leikkimökkiin. Se oli kyllä paha sillä talossa varmasti valvottiin ja voi kun olisivat tienneet mitä pihapiirin leikkimökissä tapahtui. Hiekkalelut ehkä olivat hieman sikin sokin meidän lempimisen jäljiltä...Yleisen tien varrella autossa, soramontulla. Päiväsaikaan, onneksi ei tulleet kuormaa hakemaan!

Vierailija


Herra A: Kylpylän poreissa useammankin kerran mekin, hiekkarannalla, kallioisella merenrannalla, junan vessassa.Herra B: kahdessa eri puistossa.Herra C: kerrostalon katolla.

Vierailija

rannalla useamman kerran, alikulkutunnelissa, pitkän matkan linja-autossa, vanhassa palotornissa.Kaikki kerrat paitsi linja-auto ovat olleet yöllä, joten rauhassa ollaan saatu hommailla.

Vierailija

Seurasaaressa ulkosalla, joku vanha täti siitä kimpaantu ja uhkas soittaa poliisit.

Autossa parkissa, aika monessakin paikassa.

Suihinotto kaupungilla, koiranulkoiluttaja hiukan ihmetteli mutta ei sanonut mitään.

jne...

Vierailija

Itseasiassa eka kertaa viime kesänä (ja ikää mulla 30v;). Joissain baareissa on onneksi hyvät ja isot invavessat missä mahtuu puuhastelemaan _rauhassa_ kaikenlaista..

Vierailija

Mulla taitaa olla fetissi suorastaa siitä asiasta.. voisin missä vaan milloin vaan... harmi vaan, ettei oma mies lämpene sellaiseen.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat