Sänky" pulma"

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kuinka kauan lapsenne ovat nukkuneet jatkettavassa sängyssä?Meillä esikoinen nyt 3.5v nukkuu jatkettavassa sängyssä ja tuossa talvella olisi tarkoitus siirtää pikkusisko pois pinnasängystä. Ostaako kuopukselle uusi lasten sänky vai antaa esikoisen sänky hänelle ja ostaa esikoiselle ihan " oikea" sänky (nuoirisosänky)? Nuorisosänkyyn pitäisi sitten jostain hommata irtolaita, ilman laitaa ei kyllä pysy sängyssä yhtään. Se olisi toisaalta sitten tulevaisuutta varten. Toisaalta taas toisen jatkettavan sängyn puolesta puhuu se, että lastenhuone tulee kyllä aika ahtaaksi jos sinne tuodaan iso sänky.Kokemuksia ja vinkkejä otetaan mielellään vastaan:)!

Kommentit (2)

Vierailija

meillä esikoinen (nyt jo 15 v) nukkui 1 v iästä tuonne n. 7 vuotiaaksi jatkettavassa sängyssä.

Sittemmin hankittiin semmoinen parvi, jossa sänky ylhäällä ja pöytä ja hylly alhaalla.

Tätä vaihetta kesti vain hetken, ja sitten oli taas uuden sängyn aika, silloin ihan tavalliseen runkopatjasänkyyn, missä nukkuu vieläkin.Sittemmin perheeseemme on tullut kaksi pientä lisää.

Keskimmäinen (nyt 3 v 3 kk) on nukkunut 1 v ikäisestä jatkettavassa sängyssä, ja 1 v 8 kk ikäinen pikkuveli siirtyi muutama kuukausi sitten kanssa jatkettavaan sänkyyn.

Kovasti pähkäilimme kanssa näitä sänkyhankintoja, että mihin pikkuveli laitetaan nukkumaan.

Kun nämä pienemmät jakavat yhdessä huoneen, halusimme, että heillä on samanlaiset sängyt.

Sattumankaupalla löydettiin käytettynä samanlainen sänky kuopukselle kuin mitä keskimmäiselläkin on, joten nyt nukkuvat siis samanlaisissa sängyissään yhteisessä huoneessaan.Harkitsimme kerrossängyn (Roope ja Riikka-kerrossänkyä, mitkä ovat jatkettavia, ja saa myös jatkettavana kerrossängyksi, ja erillisiksikin) ostoa, mutta ajattelimme odottaa vielä muutaman vuoden. Kauhistuttaa ajatella, että tuon 3 v:n laittaisi yläsänkyyn vielä, ettei vaan tulisi ryminällä alas.

Kunhan vähän kasvavat, niin tulevat saamaan kerrossängyn huoneeseensa, niin saavat sitten leikkeihinsä lisää tilaa.Näin meillä ;)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat