G: Suuri keskenmenogallup

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hei!Keskenmenot ovat todellakin valitettavan yleisiä. Lähes päivittäin saa lukea uusista km:ista. Ajattelin, että tähän voisi " ilmoittautua" kaikki, jotka ovat joskus kokeneet keskenmenon. Katsotaan, miten suuri joukko meitä kertyy. Tuohon kohtaan Muuta voi kertoa, onko km:ille löytynyt syytä tai millä avuilla seuraava raskaus on saatu onnistumaan jne.Raskaushistoriasi:

Muuta:

Sivut

Kommentit (71)

Vierailija


Raskaushistoriasi:

esikoinen sai alkunsa ensikierrosta, synt. 01/02

kuopus sai alkunsa toisesta tai kolmannesta kierrosta, synt 01/04

km 05/05 rv6

km 10/05 rv12Muuta: Tämä jälkimmäinen keskenmeno juuri viikonloppuna äityi massiiviseen verenvuotoon ja kaavintaan. Patologin lausuntoa kaavintasaaliista odotellaan.

Vierailija

Eli yksi km on mulla takana, sen ainoan kerran, kun olen ollut raskaana. Tapahtui 07 / 2005 rv 6+3 eli ihan alussa. Syystä ei tietoa, mutta normaalilta ko. raskaus ei mielestäni vaikuttanut missään vaiheessa. Haamuja sain tikkuun monta päivää ennen kuin raskaus edes vahvistui.

Vierailija

Lapset -99 ja -02. Keskeytyneet keskenmenot 11/04 rv 12+5 ja 08/05 rv 14+5.Muuta: Molemmilla kerroilla ultrassa todettiin vauvan menehtyneen. Eka kaavittiin, eikä mitään tutkimuksia tehty. Tämän toisen synnytin ja siitä odotellaan patologin vastauksia. Jälkitarkastuksessa neuvotellaan, tehdäänkö mahdollisesti jotain tutkimuksen tynkää.

Vierailija

Raskaushistoria:keskeytynyt km 04/01, huomattiin rv 13, sikiö kuollut rv 9+5

tuulimunaraskaus 08/01 rv 8

keskeytynyt km 12/01, rv 8Muuta: syitä alettiin tutkia kolmanne keskenmenon jälkeen, verikokeissa ja kaavintasaaliissa ei huomattu mitään poikkeavaa. Vauvan yrittämisessä useamman vuoden tauko, nyt vauvakuume kehittynyt pikkuhiljaa melko korkeaksi :). Toivottavasti seuraava raskaus ei mene kesken, kieltämättä pelottaa...

Vierailija

Raskaushistoriikki:

-kaksosraskaus 10/98 (clomiavusteinen)

-tuulimuna rv7+ 10/00 (" luomu" )

-tuulimuna rv 9+6 02/05 (--" --)

-km rv5+ 7/05 (luomu)Syyskuussa pääsin tutkimuksiin km:en takia, mutta gyne sanoi, että tuulimuniin ei valitettavasti ole mitään syytä, tai siis mitään, mitä tutkia. Tutkimuksessa havaittiin kuitenkin PCO-tyyppiset munasarjat, joka siis ainakin hidastaa raskaaksi tuloa. Tässä kierrossa hormonimääritykset verestä ja follikkeliultra. Miehen simpat myös tutkittiin, ja priimaa olivat. :) Toivon, ettei enää tarvi ikinä kokea yhtään keskenmenoa.

Vierailija

Esikoinen sai alkunsa helposti parissa kierrossa ja syntyi 01/03

kakkosen yritys alkoi 2/05:

Km rv5+ jotain 4/05,

km tai kemiallinen rv5+ 5/05,

km rv5+ jotain 8 tai 9/05 ja

kemiallinen seuraavassa kierrossa 10/05-> vuoto ei ole vielä alkanut Lugejen takia, mutta verta tuli jo yksi iso ryöppy ja testi on negaa (oli haaleaa plussaa n. 6-10 päivää hedelmöityksestä). Parin päivän sisään varmaan alkaa vuotaa ulos.Muuta:

Luget aloitettu tässä viimeisimmässä kierrossa kiinnittymisen tueksi. Epäilen että meille ei pikkukakkosta luomuna suoda, ovulaatio ja hedelmöittyminen ja kiinnittyminenkin jotenkin toimii, mutta menee heti kesken. Luget vielä aiheuttaa aika ikäviä sivuoireita.

Vasta ensi vuoden helmikuussa mahdollista päästä julkiselle tutkimusjonoon, siihen saakka vaan kestettävä kerran kuussa km tai kemiallinen. Tai sitten maksettava yksityiselle. Vähän kurjaa kun selkeää syytä joutuu alkaa haravoimaan monilla kokeilla...

Huomenna menen mentaalipuolen sairaanhoitajan kanssa juttelemaan omasta jaksamisesta, kun työasiat painaa päälle samaan aikaan. Toivottavasti sieltä saa voimaa yrittää vielä...

Vierailija

Raskaushistoria: Eka raskaus ja eka km rv 8+4 9/05Muuta: Syystä ei tietoa eikä tutkittukaan. Ikää mulla 31-v. Yritystä 08/04 lähtien. Lääkkeellinen tyhjennys ja nyt kaikki ok. Uuden yritys alkoi viikko sitten.

Vierailija


Raskaushistoria: Eka raskaus ja eka km rv 10+ 6/05Muuta: Kyseessä oli luomu kaksosraskaus. Tiputteluvuotoa oli alusta asti, mutta kumpikin kehitty ja sydänäänet saatiin toisesta. Keskeytynyyt km huomattiin ultrassa. Tehtiin kaavinta, mutta syytä ei tutkittu. Nyt uuden yritys meneillään.t. pikkunasu

Vierailija

Raskaushistoria: pillerit lopetettiin 10/03, plussa 10/04 josta keskeytynyt keskenmeno 12/04 rv 14. Viikkoa aiemmin vielä nähtiin elävä sikiö eikö tutkimuksessakaan selvinnyt mitään.

Muuta: Nyt uutta raskautta yritetään, esikoinen siis edelleen toiveissa. Tänään alkaa tutkimukset yksityisellä puolella. Julkiselle emme kuulemma vielä kelpaa edes jonoon kun edellisen raskauden päättymisestä ei ole kulunut täyttä vuotta. Kaksi vuotta kuitenkin jo aloituksesta aikaa.Vierailija

1. raskaus poika 00

2. raskaus tyttö 02

3. raskaus tuulimuna rv 11+ 12/04

4.raskaus km 21+5 05/05

5.raskaus meneillään, viikkoja 6+ ja jännätään miten käy

Vierailija


Raskaushistoriani: kevät 2002 todettiin pco, sain clomit+luget.

1.km elokuussa 2002 todettiin rv 10 ultrassa, kaavinta

2.km ystävänpäivänä 2003, rv8+jotain alkoi vuoto.

3.km syksyllä 2003 rv 8+ todettiin ultrassa, kaavinta.poika syntyi elokuussa 2004,Muuta: 3.km jälkeen syitä tutkittiin, mutta ei löydetty. kaikki km raskaudet keskeytyivät jotakuin rv5-7 välille.toista lasta ollaan toivottu 11/04 lähtien, enää clomit ei pelaa, pistoshormonit oli jo edellisessä kerrossa lisänä, nyt ekaan inssiin menossa..

Vierailija

Takana:

- Yksi lähes ongelmaton raskaus

- Yksi alkanut kaksosraskaus, joista toinen meni kesken

- Yksi keskeytynyt km rv11 6/2005

Tällä hetkellä aluillaan neljäs raskaus ja jälleen on ongelmia. Katsotaan miten tässä käy, nyt rv8+2.Vierailija

Raskaushistoriani:-00 kaksi km.ää , tauko; km 02/ 01, km 08/01 sitten taisi olla tyttömme: syntyi 06/02 :). Nyt km rv 6+4 05/05 ja km 15.8. rv.11+.muuta: TAYSsissa tutkimuksissa. Tuloksia odotellaan. Kroppa sekasin ja mieli pyörryksissä. Keltarauhashormooniin liittyvää epäilyä. Myös keliakia tuloksia odottelen innolla. Sekin voi olla syy, jos se on piilevänä tms. kropassa.

Vierailija


Hei!Keskenmenot ovat todellakin valitettavan yleisiä. Lähes päivittäin saa lukea uusista km:ista. Ajattelin, että tähän voisi " ilmoittautua" kaikki, jotka ovat joskus kokeneet keskenmenon. Katsotaan, miten suuri joukko meitä kertyy. Tuohon kohtaan Muuta voi kertoa, onko km:ille löytynyt syytä tai millä avuilla seuraava raskaus on saatu onnistumaan jne.Raskaushistoriasi: Km 3/05. Raskaus alkoi toka yrityksestä, mutta ultrassa rv 12 näkyi kuollut alkio jonka koko vastas rv8. Suru oli todella suuri..Muuta: Yllätyksekseni jälkitarkastuksessa alkoi epäilyt että olisin uudestaan raskaana. Ultrassa myöhemmin selvisikin että masussa kellui 8 viikoinen sintti!

Elämä siis yllättää! Nyt mennään rv26+4 (LA 10.1) ja kaikki on mennyt hyvin tänne asti :)) (kopkop, puuta koputetaan)Rouva ja esikoinen masussa polskii

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat