Jouluinen Lontoo

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kysymys tulee pikkasen etuajassa mutta kysytään nyt kumminkin..olis tarkotus mennä tänä vuonna Lontooseen ihastelemaan sitten jouluisia näyteikkunoita, jouluvaloja, jne..mihinkäs meidän kannattaa Lontoossa sitten suunnistaa ? vinkkejä Lontoon tuntijat, kiitoksia jo etukäteen.

Kommentit (7)

Vierailija

...on upea perinteikäs lelutavaratalo Regent Streetillä, lähimmät metroasemat ovat Piccadilly Circus ja Oxford Circus. Suosittelen, on varmasti elämys.

Vierailija

Ei tule mitään muuta erityistä mieleen kuin Harrodsin joulukoristeet ja muut systeemit. Ne on ihania! Varmaan ihan pyörimällä keskustassa näkee jo paljon kauniita jouluikkunoita ja aistii muutenkin joulutunnelmaa... Vaikka ihmisillä onkin kiire ja pinna kireällä =) Mutta Harrodsilla on kyllä kaunista ja siellä aistii hyvin joulunodotuksen, vaikka rahat ei riitäkään shoppailuun =)

Vierailija

tuo Hamleys on mulle ihan vieras nimi, onko se siis tavaratalo ja mistäpäin löytyy ? Harrodsilla onkin tullut jo käytyä ja varmaan sitten joulun alla piipahdetaan myös..

Vierailija

Valot syttyvät marraskuun puolivälissä. Oxford Streetin seutu on tosi tukkoista ja vaarallistakin aikaa joulun tienoilla (ihmisiä niin paljon että kävelevät osittain kadulla ja näin jopa yhden kuolemaan johtaneen bussi/jalankulkijaonnettomuudenkin pari vuotta sitten ihan nokan edessä). Hieman helpompaa marraskuussa. High Street Kensingtonin ostosalue on hyvä vaihtoehto.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat