Mitä lautapeliä jaksatte itsekin pelata lasten kanssa?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (201)

Vierailija

Mouse trap, alfapet (autettuna), krokotiili, muistipelejä, palapelejä, sellaista merirosvopeliä, haluatko prinsessaksi?, prinsessat: spinning wishesTietääkö kukaan millainen se lentokonepeli looping louie on?

Vierailija

Aivan sikahauska peli!

Pelattiin joskus sitä päiväkodissa hoitajien kesken sillä aikaa, kun lapset nukku.. -jos siis ei ollu muuta tekemistä ;)

Vierailija

Mun mielestä tämän hetken kivoin lautapeli noille pikkuisille. En muista, onko ikäsuositus kolme vai neljä (varmaan neljä) mutta heti kun lapsi vaan osaa laskea, pelistä saa hyvin kiinni.Pelissä on tarkoitus kerätä sellaisia maapähkinöitä norsulle pelialusta täyteen. Pelissä on mielestäni yllättävän monta erilaista tapaa, miten näitä pähkinöitä sitten voi saada. On tykätty tosi paljon.

Vierailija

Idea on aika yksinkertainen, mutta peli on erilailnen joka kerralla, joten siihen ei heti kyllästy. Voitti Saksassa vuoden peli palkinnon, sen jälkeen tullut suosituksi. Ennen pelasimme sitä aikuisten kesken, mutta sitten 7-8 vuotiaana tyttäreni kiinnostui siitä ja oppi sen nopeasti. Pelissä periaatteessa kootaan palapeliä, jonka lapsi heti osaa, pikkuhiljaa strategia tulee mukaan.

Uno on myös meillä suosittu, ja heitä sikaa, jota nelivuotiaammekin osaa ;)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:

Scrabble on meidan suosikki, pelataan sita kahdestaan miehenkin kanssa.

Tosin siihen vaaditaan kirjoitustaitoa, joten ei ihan pienimmille.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat