GALLUPPI NAISILLE!!!!

Vierailija

Tässä olisi teille muutama kysymys, vastauksia kiitos.

Pidätkö peppusexistä!!??

Jos pidät mistä sait yllykkeen kokeila sitä??

Monennenko kerran jälkeen aloit siitä nauttimaan??

Kommentit (10)

Vierailija

Takuuvarma seksintappaja. Vaikka olisi millaiset sessiot meneillään, laskee tunnelma sadasta nollaan kun mies yrittää hiplata takapuoltani ja olla tunkemassa sinne sormiaan. Onneksi tajuaa nykyisin että juu, joillekin se voi tosiaankin olla vastenmielistä.

Vierailija

peppureiän hyväilystä sormin pidän kyllä, mutta peppuseksiin en ole uskaltautunut enkä koe suurta tarvettakaan, varsinakaan kun nykyinen mieskään ei sitä halua.Dildon kanssa olen kokeillut ja se sattui.

Vierailija

Pidätkö peppusexistä!!??

* En ole kokeillut kalun kanssa vielä. Pidän pepun hivelemisestä ja dildolla on kokeiltu.Jos pidät mistä sait yllykkeen kokeila sitä??

* Yllyke lähti alunperin minusta, koska olen huomannut että pepun (sekä kannikat että reikä) hyväileminen tuntuu minusta ihanalta. Sitten kerran mieheni kertoi töissä ajatelleensa kuinka hän takaapäin rakastellessaan laittaisi dildoa peppuuni ja hän oli ihan kiihkoissaan kun kotiin tuli. Muutamaa päivää myöhemmin iloisesti yllätyin kun mies toteutti tämän fantasiansa.Monennenko kerran jälkeen aloit siitä nauttimaan??

* Heti siis tuon dildon kanssa. Mutta ei sitä kokonaan sisään laitettu, kuulemma vähän yli sen terskaosan. Kalulla peppuun pano on vasta harkinta-asteella.Vierailija

ihan ok norm. seksin lisänä

Yllykkeen sain mieheni fantasiasta

En tavallaan vieläkään nauti itseasiasta. Mieheni kiihko kiihottaa itseänikin.

Vierailija


Pidätkö peppusexistä!!??

* Pidän kyllä, on ihanaa..Jos pidät mistä sait yllykkeen kokeila sitä??

* Täytyy sanoa etten muista mistä yllyke tuli.. niin vain tapahtui..Monennenko kerran jälkeen aloit siitä nauttimaan??

* Heti ensimmäisestä kerrasta lähtien ja nyt ajan kuluttua on vain enemmän nautinnollista..

Vierailija

Aluksi en ollut tarpeeksi liukas ja sattui. Mutta liukkari toi avun ja ihan kunnon rynkytystä meillä ja hyvältä tuntuu. Saan tosi herkästi orgasmin. Miehellä on hyvän kokoinen vehje ja ihan tappiin saakka saan =)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat