Tempakan vauva oli tänään hesarissa, lehden mukaan Alliisan laskettu aika on maaliskuussa.

Vierailija

Sivut

Kommentit (132)

Vierailija

meillä oli vähän pakkorako toisen lapsen tekemisen suhteen. Tässä on ollut monta vuotta sellaista aikaa, että koko ajan lakia ollaan oltu tekemässä eduskunnassa, mutta sitten viime hetkellä ovat taas kuitenkin lykänneet päätösten tekoa. Keväällä esim. oli juuri sellainen tilanne, että klinikalta sanottiin, että mikäli eduskunta ehtii tehdä päätöksen ennen kesälomia, ei syksyllä välttämättä hoitoihin enää pääse. Että jo alotetut hoidot voidaan saattaa loppuun, oli laki mikä hyvänsä, joten jos mielimme toista lasta lähiaikoina, pitää hoidot aloittaa ennen klinikan ja eduskunnan kesälomaa. Aloitimme sitten ja Alliisa tulikin raskaaksi saman tien. Eduskunta siis vetkutti päätöksen tekoa viime keväänä pitkään ja vasta viime tipassa ilmoitti, että siirtääkin käsittelyn syksyyn. Nytkin käsittely on ehtinyt syksyn mittaan siirtyä jo monta kertaa eteenpäin.Helppohan se on jonkun heteron hurskastella perhesuunnittelusta, kun se ei hänen kohdallaan ole kiinni mistään eduskunnista ja laeista. Naispareilla ei ole ollut viime aikoina yhtä hyvää mahdollisuutta miettiä, milloin ja millä ikäerolla lapsia tekisi.

Vierailija

Tempakka ja Alliisa asuu Helsingissä ja vieläpä ihan keskustassa. VÄitänpä, että täälläpäin onneksi ovat aika harvassa nuo rasistit ym. jonkun ulkoisen asian perusteella ihmisä luokittelevat tyypit. Täällä nimittäin asuu melkoisesti maailmaa nähnyttä ja koulutettua porukkaa.

(Rasistiset asenteethan ovat tunnetusti matalan sosiaaliluokan ihmisten ongelmia)

Vierailija

mutta huomasimme vaavin jo aivan pienenä innostuvan siitä. Varmaan pikkuisella oli sen verran heikko näkö, että tuollaisen erotti hyvin =) Tossa on niin hyvät, moniulotteiset muodot, että vauvaa miellyttää. Ja olisi aika julmaa riistää vauvalta hänen lempparilelunsa. Tossa hoitotason päällä on kokeiltu monenlaisia muitakin leluja, mutta tuo lepakko saa aikaan nauliintuneimman katseen ja leveimmät hymyt. Vauvan mummit ovat kyllä kauhistelleet, kuinka nyt musta lelu vauvalle ja ripustaneet lepakon siipiin milloin mitäkin värikästä kenkää =)Ja arvatkaa vain, otettiinko juuri tuollainen kuva aivan spesiaalisti teitä varten, rakkaat ihanan tuohtuneet AV-mammat. Osa teistä on niin ennakoitavissa olevia, että väännätte jutun sitten vaikka väärän värisestä vauvan lelusta =D

Vierailija

raskaupahoinvointi on kyllä seurausta raskaushormonien runsaasta määrästä. On tutkittu, että mikäli raskauspahoinvointi on voimakasta, on keskenmenon riski pienempi kuin sellaisella, jolla pahoinvointi on lievää tai sitä ei ole lainkaan.Onnea Tempakka ja Alliisa:)!. Jotenkin naurettavaa että 2000-luvun ihmiset ovat noin ahdasmielisiä kuin tässä pinossa!

Vierailija

Ainoa mikä Tempakan viestissä jäi mietityttämään oli tuo, että " tutkimuksissa sateenkaariperheiden lapset on todettu muita suvaitsevaisemmiksi" . Tuollaisista lauseista näen aina vähän punaista.Kasvatan omat lapseni kristillisten arvojeni mukaan, mutta teen selväksi myös, että kaikki eivät usko/elä niiden mukaan, eivätkä esim. Raamatun ohjeet tällöin heitä elämäntapavalinnoissaan sido. Toivon, että lapseni voivat siis suhtautua luonnollisesti erilaisuuteen, sillä tulevathan hekin jossain määrin toiseutta kokemaan maallistuneessa yhteiskunnassa tullessaan kristitystä kodista. Toivottavasti varjelus kantaa myös kasvatuksen kautta. Omaan vakaumukseen kaikilla on siis oikeus, on vaan eri asia, miten sen tuo esille. Suvaitseminen ja hyväksyminen ovat todellakin eri asioita.Mutta vielä kerran, ihan vilpittömästi siis onnea Tempakalle ja Alliisalle. Kohteliaat käytöstavat ja erilaisuuden sietäminen saisi tulla kyllä hyveeksi myös AV:lle...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat