satusaari kirjasarjasta

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

weiling+göös soitti äsken ja kauppasi satusaari kirjasarjaa. Oli ihan kiinnostavan oloinen sarja, mutta hinta jäi mietityttään.Onko joku tilannut kyseisen sarjan? Onko hintansa väärtti?

Kommentit (6)

Vierailija

jos saat palautus mahdollisuuden, tutustu ihmeessä. Minä tilasin, mutta palautin, koska mielestäni hintalaatusuhde ei ollut kohdallaan. Tiedän myös tutuilla sitä kirjasarjaa olevan, joten toiset tykkää.

Vierailija

Nyt meille on tulossa WG:n Tietokirjasarja lapsille sekä toinen Satumaa-sarja. Kalliitahan nuo ovat mutta saahan ne osissa maksaa (ite maksan niin että maksan aina kun kirja tulee niin sen pois eli n. 30-40e/kk/kirja). Suosittelen kyllä hankkimaan.

Vierailija

Meille kirjat tuli viimeisen parin vuoden aikana ilmestyessään, pari ekaa taisi tulla kerralla (tilasin maaliskuussa04).Niitä on luettu esikoiselle noin 2,5v asti. Ensin niitä lyhyimpiä satuja ja runoja ja nyt pitkiä.Aluksi vähän tökki kun ei ollut kuvia, joihin oli tottunut, mutta pian kirjat oli lemppareita ja samoja satuja luettiin illasta toiseen, kunnes äiti kyllästyi ja vaihtoi toiseen satusaarikirjaan... Poika tykkää kovasti, nyt siis reilu 3,5v. Kivat kuvat mielestäni, joskaan niitä ei kovasti ole per satu.. Edelleen on monia satuja joita ei ole luettu, kun ovat mielestäni isommille tarkoitettujaItseäni myös ensin hinta kauhistutti, mutta sitten kun totesin että saan max neljä satua (kirjaa) siihen hintaan ja tässä toistakymmentä niin ihan kohtuuhinnalta tuntui.Eli kannattaa ainakin ottaa katseltavakseen ja palauttaa jos ei tykkää

Vierailija

että kaikki kirjat tulevat kerralla... Ja annattiin mahdollisuus osissa maksaa. Mutta siis että kerralla tulevat, ei yksitellen.

Vierailija

Silloin kun ostin, niin sarjasta oli vasta kaksi valmiina, joten tulivat 2 kirjaa n. 3 kuukauden välein. Samoin on nyt tuo Tietoretki tullut eli siitäkin on tullut 6 osaa kymmenestä. Satumaa-sarja tuli samoin kuin sulle on sanottu eli tuli kaikki kirjat kerralla ja maksan sitä nyt 30e/kk.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat