Lyhyt kerrossänky?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Makuuhuoneeseen mahtuu yksi max. 170 cm pitkä lastensänky. Tarkoitus olis muuttaa sinne takaisin nukkumaan heti, kun vain mahdutaan. Eli sitten, kun vanhemman pojan voi laittaa kerrossänkyyn.Mistä löytyis tuon mittainen sänky? Onko parempi ostaa jatkettava vai lyhentää täysmittaista? Mitähän noi jatkettavat mahtaa maksaa? Minkä ikäisenä olette laittaneet lapsen yläsänkyyn? Esikoinen nukkuu sikeästi yönsä, eikä heräile.

Kommentit (6)

Vierailija

Mun tietääkseni kerrossänkyjä ei saa koota jatkettavista sängyistä. Tai alasängyksi saa laittaa jatkettavan kun se on täysimittainen, mutta se yläpeti pitää olla täyspitkä. Näin ainakin Sievän Unipuu-mallistossa on sanottu.

Sitä en tiedä onko olemassa jotain lyhyempiä sänkyjä, mitkä ei olisi jatkettavia. En ole kyllä koskaan törmännyt.

Vierailija

http://www.aarnonpuu.fi/pekka.htm

Tällaisen linkin löysin.

Meillä lapset olivat 4,5 ja 2 kun siirtyivät kerrossänkyyn.

Oma sänkymme ei myöskään ole kovin korkea (kuten sanoin, että vie joka suunnassa vähemmän tilaa), joten ei tarvitse korkealta putoamista pelätä.

4v osaa yölläkin tulla alas ja 2v ei alku innostuksen jälkeen ole turhaan kiipeillyt ylös.

Vierailija

Kavereilla on Roope-Riikan alaosa ja tarkoituksena heillä hankkia siihen kanssa yläosakin. Me mietimme itse samaa, mutta kun lapsia on vasta yksi, niin ostetaan samasta tehtaasta toisenlainen sänky.Roope-Riikkaa on myynnissä ainakin Iskussa ja muuallakin. Mutta myyvät myös suoraan tehtaalta, en tiedä lähettävätkö postissa. Sieltä saa halvemmalla. Tehdas sijaitsee Hämeenkyrössä, mutta voi vaikka viikonloppuna käydä hakemassa. Me käytiin sänkyjä katsomassa ohikulkumatkalla yhtenä sunnuntaina.Heidän mukaansa Roope-Riikka on ainoa jatkettava kerrossänky ja systeemi on patentoitu. En kysellyt hintaa kerrossängylle, mutta kalliitahan ne kaikki on. Katso nettisivuilta yhteystiedot ja soita sinne. Tyyppi on kamalan puhelias, joten ei tarvitse pelätä.

Vierailija

Meillä oli sama ongelma - kaupoista ei löytynyt pientä kerrossänkyä - lähetyskirpparilla olen joskus nähnyt - ilmeisesti ennen sellasia on yleisemmin ollut. Löysimme omamme huuto.netistä.

Sängyn patjan koko on 65x165 cm. Eli vie joka suunnassa paljon vähempi tilaa kuin täykokoiset sängyt. Patjat ostin Etolasta.

Onnea etsinnälle.

Toi Roope ja Riikka sänky näyttää tosi kivalta - mutta on sillä hintaakin.

Vierailija

Meillä oli lapsilla tuo RoopeRiikka kerrossänky, juuri sen takia että täyspitkä ei mahtunut huoneeseen. RoopeRiikka kerrossängyn kaikki osat oli hinnoiteltu erikseen, ( portaat, turvakaiteet, patjat...) ja hintaa tuolle paketille tuli vajaat 5000 mk. Sänky hankittiin noin 5v. sitten, nyt jo myyty pois... Mutta hyvä sänky oli !

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat