Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hullujen päivien toppahaalarit

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Osaisko joku luettelon kuvan perusteella kertoa, että millaisia ovat nuo Reiman sekä Lennen toppahaalarit?

Reiman kerrotaan hylkivän vettä ja olevan hengittävää kangasta,vastaisko ehkä peuharia???

Lennestä ei kerrota mitään tietoja.

Ovat aikast edullisia ja pakkaskelin haalarin tarvitsisin vielä tytölle talveksi. Kosteussuojattu haalari kerta jo on.

Kommentit (5)

Vierailija

... onko noista em. Hullujen Päivien haalareista mihinkään??? Me ollaan muutettu Suomeen just ulkomailta ja ollaan autuaan tietämättömiä toppapukujen hienouksista. Teippaukset pitäisi kai puvussa olla, jotta räntä ei kastele pientä. Mutta onko näistä kumpikaan sellainen? Ei kai Lenne ainakaan, kun on liian halpa ja esitteessä ei ole mitään mainintaa. Onkohan tuossa Reimassakaan yhtään teipattua saumaa? Entä löytyykö Reimasta vielä eri malleja joissa olisi jonkinlainen goretex-kangas vai onko kaikissa Reimoissa sama päällikangasmateriaali? Kiitos jo tiedoista etukäteen!

Vierailija

Olen ostanut HP:ltä kahdesti hyvän Reima-haalarin. Niissä on ollut enstex-kangas, eli vastanneet Peuhareita. Joskus muistaakseni pari vuotta sitten oli surkea versio myynnissä, siinä oli paljon puuvillaa materiaalina. Eihän sellaiseen kankaaseen, jonka pitäis hylkiä kosteutta tietenkään pidä puuvillaa laittaa. Noissa meidän haalareissa oli muistaakseni jotain polyamidia ja polyesteriä materiaalina, siis muistaakseni.

Vierailija

TyttöNukke72:

Lainaus:

Kuvastossa ei sanota muuta kuin: Lenne toppahaalari. Koot 92-134 cm. 39,90 ¿. Punainen tai tummansininen,Tuossa kuvassa on punainen haalari,jossa rinnan kohdalla harmaa leveä raita. Sininen lienee vastaavanlainen.Ominaisuuksista en tiedä.

Uusimmat

Suosituimmat