Talvilomalle Kanarialle Bahia Felixiin, kerro kokemuksistasi?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Talviloma reissua suunnitellaan ja yhtenä vaihtoehtona olisi Kanariansaaret ja Bahia Felix. Hotellina olisi Finnmatkojen Blue Villege Monte Felix. Mukaan lähtisivät tytöt 4v ja 10kk. 4-vuotias voisi mennä Bamse kerhoon, myös kokemukset tosta lasten kerhosta kiinnostaa. Sekä se että millainen paikka tuo on? sopiiko hyvin lapsiperheille? Mitä tekemistä tai nähtävää siellä on? ja kuinkahan lämmintä siellä mahtaa olla? Se meinaan mietityttää että jos siellä onkin helmikuussa kylmää...? Tämän pidemmälle ei tänä talvena lähdettäisi kun vauva on vielä sen verran pieni, mutta olisi kiva päästä lämpöiseen ja uimaan..... Toisena vaihtoehtona on sitten kevät talvella joku kotmaan hiihtokeskus. esim. Vuokatista tykättiin viimetalvena, siellä pääsisi taas rinteeseen ja ladulle sekä kylpylään uimaan.... On tämä lomien päättäminenkin hankalaa eli apuja kaivataan :=)

Kommentit (10)

Vierailija

Niitä on siellä siis ihan kaduilla ja ne ovat isoja =) Siis ei mitään venäjänlutikoita vaan sellaisia isoja koppakuoriaisia. Tavallaan jo sen kokoisia, etteivät inhota, koska eivät voi missään piileskellä =) Me oltiin 4 tähden maatasohuoneistossa ja siellä niitä näimme 2 elävää ja 4 kuollutta. Lisäksi huoneistoomme teki pikavisiitin sisilisko tai joku muu lisko.Voisin kuitenkin kuvitella, että jos on ihan hotellissa jossain korkealla, niin noita ötiäisiä ei niin helpolla luiki sisään. Me oleiltiin nimittäin paljon siinä pihallamme ovi apposen ammollaan, joten siitähän ne vaan luikkivat sisään. Ja meillä huoneistossa oli " talon puolesta" torakkaspraymyrkkyä, jota aina uloslähtiessämme suihkimme ympäriinsä.Oli minulle eka kerta, kun näin noita kanariantorakoita, vaikka Kanarialla olen useampaan otteeseen käynyt. Onpahan nyt nekin nähty =)Niin ja me siis oltiin tuolla kohteessa nyt kesäkuussa. Torakoista huolimatta voisin lähteä takuuvarpisti uudestaan.

Vierailija

Itse alueella eikä periaatteessa koko saarella ole mitään nähtävää. Mutta Bahia Feliz on rakennettu juuri lapsiperheiden paikaksi. Ollaan asuttu ko. hotellissa ja pidimme siitä ja koko alueesta. Meidän lapsi oli siellä Bamse-kerhossa. Lähdimme periaatteella, kunhan pystyy uimaan ja vanhemmat löhöömään:) Eikä sitä lasten kanssa hirveesti jaksa kierrellä.Las Palmasissa suosittelen käymään, siellä on parhaat shoppailupaikat ja kunnon liikkeet. Ingles on nykyisin (baarit ym) täynnä miehiä jotka viihtyvät toistensa seurassa..you know..

Inglesissä on mahtavat hiekkadyynit joilla voi mennä käppäileen.Teidän alle 1v:lle ottaisin omat ruuat maidoista lähtien mukaan. Kyllä uskon että viihdytte:)

Vierailija

eiköhän me sitten tonne mennä helmikuussa :=) Kun tällä kertaa matkan tarkoitus olisi vaan nauttia auringosta ja leppoisasta lomailusta ja että esikoinen pääsisi uimaan yms. Matkustelu lasten kanssa ei pelota ja Kanaria taitaa olla perusturvallinen vaihtoehto. Esikoisen kanssa oltiin Thaimaassa kun oli 1v1kk mutta vielä tänä talvena ei huvita kahden pienen kanssa lähteä niin pitkälle joten kokeillaan tota Kanariaa. Ja mennään sitte 1,5vuoden päästä Thaimaaseen. Vauvalle ajattelinkin ottaa omat ruoat ja vaipat mukaan ja maidot kulkee varmaan äidin mukana :=)

Ihanaa kun on jotain mitä odottaa...!

Vierailija

Helmikuu on hyvä aika lähteä. Siellä on lämmintä päivällä ja jopa hellettä mutta illaksi kannattaa varata mukaan pitkähihaista. Kanarialla tuulee yleensä eli senkin vuoksi saattaa olla viileää. Mutta ajankohtana hyvä ilmojen puolesta.

Vierailija

kävin lukemassa suomi24 keskustelupalstaa ja siellä oli kovasti keskustelua siitä että tuolla olisi ollut torakoita paljon. Eli miten on, kärsittekö toakoista? Ja voiko niitä olla neljän tähden hoteilleissa paljon...?ei meinaan innosta loma torakoiden kanssa samassa huoneessa....

Vierailija

Tres Vidas -huoneistomme oli maan tasalla, ja ekana aamuna yksi veijari löytyi tutustumasta sandaaliini :) Sen jälkeen kyllä tarkistin kengät ennen jalkaan laittamista...Ei torakoista oikeasti ole haittaa, vaikka en minäkään niitä rakasta. Maan tasalla ja varsinkin hämärässä niitä liikkuu jonkin verran, ja ne ovat isohkoja (ei tosin mitään verrattuna Intiassa näkemääni). Ei niitä näkynyt missään muualla kuin maassa. Ei siis sängyssä, ruokakaapissa tms.Torakoiden takia ei kannata olla lähtemättä lomalle :)

Vierailija

Oltiin helmikuussa Monte Feliz-hotellissa herkkäunisen lapsen kanssa. Hotellin seinät olivat kuin pahvia ja kun ihmiset vetivät matkalaukkujaan käytävillä tai siirsivät tuoleja huoneissaan, oli korvia huumaava meteli.Meillä kävi huono tuuri (myös) säiden suhteen. Vettä satoi ja yhtenä päivänä oli vain +7 lämmintä. Lämpimimmät vaatteet puettiin päälle, jota löydettiin.Bahia Felizin alue on kasa hotelleja, ruokaravintoloita turisteja varten ja kioskeja, joissa myydään turistikrääsää keskellä-ei-mitään.

Jos säät suosivat eikä lomalta jännitystä tai elämyksiä hae, on BF toimiva paikka lapsiperheille. Ja pääseehän sieltä liikkumaan autoilla ja julkisilla hyvin.

Bussit kulkivat hyvin ja niillä oli edullista matkustaa eri puolille saarta. Kasatut matkarattaat heitettiin bussin ruumaan ennen sisään menoa ja lähteissä otettiin ne mukaan. Mutkattomasti toimi.Oppaat kertoivat Puerto Ricossa olevan saaren parhaat ilmat.

Vierailija

Kaikki toimi loistavasti. Meitä oli matkassa minä, äitini sekä kolme tytärtäni (6 kk, 2 v ja 5 v). Pahinta oli oikeastaan tuo 2-vuotiaan viihdyttäminen lentokoneessa... VArautukaa siis keksimään milloin mitäkin tekemistä, kun niistä telkkuohjelmista ei ainakaan meidän 2v tajunnut tuon taivaallista. Lentokoneessa istuimme ihan edessä, kun heti matkaa varatessa pyysimme vauvallemme babybasketin. Siinä eturivillä onkin kaikista eniten tilaa touhuta ja sählätä ruokien kanssa. Niin ja jotain juotavaa ja lapselle hyvää naposteltavaa kannattaa varata koneeseenkin. Ne ruoat, kun ei välttämättä koneessa ole ihan lapsenmakuisisa.... Päiväunien varaankaan ei satavarmasti kannata laskea - meidän kaksivuotias nukkui mennessä (aamulento), mutta valvoi koko paluumatkan (yölento). Niin ja sitä nasolinia kandee laittaa ennen nousua ja laskua nenukkiin!Ihanan lapsiystävällinen paikka! Varsinkin perheemme 2-vuotias, joka seurueesta ainoa blondi, sai tosi paljon huomiota osakseen. Ja ravintoloissa lapset huomioitiin erittäin loistavasti. Muutenkin siellä lapset ovat jotenkin normaalimpi osa jokapäiväistä elämää. Suomessa, kun helposti on asenne - lapset saavat näkyä, mutteivät kuulua. Tuolla taas lapset saavat myös kuulua =) Ja joka paikassa on syöttötuolit, lastenannokset jne. Vaipanvaihtopaikkoja tosin on aika niukalti, mutta hotellialue on niin pieni, ettei oma hotelli ole koskaan kovin kaukana =) Rattailla helppo liikkua - kaikki on suunniteltu lapsiperheitä silmällä pitäen.Menette vain rennolla asenteella ja lapsenne ehdoilla. Meillä tytöille olisi riittänyt uima-allas ja merielämä, mutta kävimme vähän retkeilemässäkin. Palmitos Parkissa; papukaijapuisto - sikahintainen,mutta ihan perusjuttu sekä Inglesissä käytiin. Meidän makuun tuo itse ingles oli liian isonoloinen kaupunki, kun kuitenkin kaksien rattaiden kanssa kuljimme.Lääkäreitäkin on ihan joka kulmassa, joten jos niiden tarvis on, sellainenkin löytyy helposti. Kannattanee kuitenkin ottaa peruslääkepaketti täältä jo mukaan.Jos lähtisin reissuun ilman natiaisia, en lähtisi Bahia Feliziin, mutta lasten kanssa todella oiva paikka. Mitään kummallisuuksiahan siellä ei ole, kuivahko yöelämä ja ostosmahdollisuudet aika tylsät (turistikrääsää vain), mutta lämpöä riittää =) Ja sehän riittää lasten kanssa reissatessa, eikös vaan. Pitkä lentomatka on ainoa haittapuoli =( Finnairin kanssa joutui täällä päässä vänkäämään, että saatiin pitää rattaat portille asti, mutta siellä päässä ei ollut mitään ongelmia - se oli itsestäänselvyys - jänniä nämä kulttuurierot =)Ihanaa ja lämmintä lomareissua teille!

Vierailija

Se on lomakyläksi rakennettu, pieni mutta ihan kaunis alue, jossa on hotelleja, kauppoja ja ravintoloita, mutta ei mitään sen ihmeellisempää.Allasalue on iso (ja Monte Feliz -hotellilla on vielä omansa), ja rantakin on, vaikka se on pieni ja laavahiekkaa. Hyvin siinäkin hiekkalinnoja tekee, ja ui :) Musta laavahiekka vaan sotkee kovasti, parit uikkarit on hyvä olla mukana.Säästä en osaa sanoa, me olimme ko. paikassa (tosin hotelli oli Tres Vidas) vuosi sitten loka-marraskuun vaihteessa. Silloin oli vielä ihan helle.Meidän porukka (äiti, isä, melkein 3 vee, isovanhemmat) viihtyi mainiosti, ja kaikki tykkäsivät. Mikään bilepaikka Bahia Feliz ei ole, mutta jos Ingles on vain 7 km päässä, jos haluaa enemmän menoa. Me kyllä pidimme huomattavasti enemmän Bahia Felizin rauhallisuudesta.Vuokrasimme auton kolmeksi päiväksi, ja kiertelimme saarta. Itse Bahia Feliz on äkkiä nähty, mutta kyllä sielläkin viikon saa kulumaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat