Hullujen päivien Reiman toppahaalari? + Eccon talvikengät

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mainos väittää, että reima olisi vettähylkivä. Eli millainen mahtaa käytännössä olla? Ostaisitko päiväkotilapselle? Entä onko kellään kokemusta Eccon lastenkengistä? Ovatko lämpimät ja laadukkaat?

Kommentit (8)

Vierailija

Hylkii kyllä vettä ja on varmasti ihan hyvä puku, mutta ei coretex puku. Eli ei pidä vettä. Itse ostan pienemmälle 1v4kk reimatec puvut, mutta isommalla (4v4kk) en enää käytä. Reimatec ei kestä enää isomman lapsen kulutusta, eikä isomman lapsen puku mielestäni tarvitsekkaan olla täysin vesitiivis, kun ei enää (yleensä =) ) istu lätäköissä tai makaa maassa. Mielestäni silloin on enemmän painoa puvun kestävyydellä.

Pienemmälle taas reimatec puvut ovat ehdottomia, koska istuu maassa ja vesilätäköissä ym.

Isomman kohdalla huomasin, että 3 ikävuoden jälkeen reimatec ei enää tahtonut niin hyvin kestää. Pitäisi olla cordura ja se on taas niin kallis, että muita hyviä pukuja esim. rukka,lassietec saa sillä hinnalla 3 kpl eli näin muodoin järjetön ostos.

Vierailija

ostimme hulluilta päiviltä tuon reima-haalarin. En tietty tiedä onko tänä vuonna ihan juuri samaa laatua, mutta vuodessa tuo haalari on kyllä kovasti kulunut lahkeista ja takapuolesta 3-4 vuotiaan käytössä. Ei ollut vedenkestävä, enkä luullutkaan olevan. Ei oikein mene enää toiselle lapselle, on sen verran epäsiistin näköinen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat