Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kypros, Aya Napa, Panthea Village Garden

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ollaan viikon päästä lähdössä kyseiseen paikkaan. Onks kukaan siellä käynyt? Netissä näyttää aivan ihanalta ;)

Kommentit (3)

Vierailija

han siellä on nykyään. me oltiin siinä viereisessä hotellissa. eihän siellä muita olekaan kun hotelleja =). ulkonakun syö niin kalliiksi tulee. jos lapset ovat yli 10 v niin suosittelen sitä water parkkia mikä on siellä " pääkadun" päässä. liukumäet olivat minullekkin aika pelottavia että kovin pienten lasten kanssa en sinne lähtisi, mutta isompien kanssa se on varmasti mahtava mesta!

Vierailija

Oltiin siellä syyskuun alussa. TOsi hieno ja hyvä hotelli lapsiperheille. Altaat hyvät ja tarpeeks isot. Ei paljon rannalle tarvi mennä jollei halua, ranta hotellin kohdalla uimakelvoton, mutta 2 km päässä nissibeach joka hyvä. Tosin aika likainen ainakin se kohta missä me olimme. Lapset 2 ja 11 ja 12 viihtyivät kaikkein parhaiten hotellin altaalla. Ohjelmaa lähes joka tunti lapsille ja aikuisille. Kaikki on siistiä ja toimii hyvin. Henkilökunta ja oppaat ok. Ruoka aika kallista mutta maksaahan se suomessakin. Esim yhden illan buffee illallinen 2 aik.ja 2 lasta + limsat x2 ja kaljat x2 ja 1 siideri = n.50 euroa. Joka ilta hotellissa joku teema-ilta buffeineen. Ruokapaikkoja löytyy kyllä muualtakin mutta hintataso on tosiaankin aika ikävä. Esim jätski hotellista maksoi 1,40 puntaa(punta n. 2x - vähän pois.Hotellin pikkukauppa oli melkein halvempi kuin kadulla olevat kaupat. Hyvää matkaa!!!

Vierailija

Toi hotellihan oli todella kiva, uima-allas alue mahtava. Hiekkarannoillakin tuli käytyä. Mutta toi kalleus oli kyllä shokki. Onneks oli tieto jo ennen matkaa hintataso, mutta vieläkin se hirvitti. Kaupasta 10 punnalla ei saanu paljon mitään (siis vähän alle 20 euroa). Ilmat olivat mitä ihanimmat, aurinko paistoi ja lämmintä oli noin 28 astella, onneks siellä tuuli sopivasti.

Uusimmat

Suosituimmat