alkaisko oleen

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Minä olen tavannut yhden ihanan miehen-ja tietysti ihan ihanasti ihastunut.Miehelläpä ei ole paperiasit kunnossa eikä oikein muutkaan.TÖITÄ on kuitenkin.Itsellä on lapsi afrikkalaisen kanssa jo.Kannattaako niihin paperisotkuihin lähteä,mennä naimisiin jne.Syö kai se hirveästi ihmistä.Mutta se RAKKAUS...

Kommentit (6)

Vierailija

Poliisilaitoksen haastattelussa uhkailtiin, että nyt työntantaja joutuu vaikeuksiin ja että hänelle annetaan isot sakot jne. Tästä on jo kolme vuotta ja tämä tuttu on edelleen samassa paikassa töissä. Paperit ovat lentäneet uvin ja hallinto-oikeuden väliä tässä ajassa. Jokaiseen hakemukseen hän on laittanut mukaan palkkatodistuksen ja tiliotteen todistaakseen, että pystyy elättämään itsensä ilman sosiaaliturvaa. Kun on tullut karkotusmääräys, hän käynyt kuulustelussa ja sanonut, että hänellä on valitus menossa hallinto-oikeudessa, jolloin häntä ei sitten ole ajettu pois, vaan annettu odottaa siihen, että paperit tulevat hallinto-oikeudesta.

Vierailija

Vaikka paperit olisivat kunnossa (opiskelija), mutta töitä tekee laittomasti pimeänä, ei ole kovinkaan todennäköistä papareiden heltiäminen avioliitonkaan avulla. Ei meinaan meinannut onnata edes aivan oikeasti naimisiin menneiltä laillisesti maassa oleskelleelta afrikkalaisopiskelijalta, kun oli tullut turistiviisumilla maahan, ja yrittivät avioliiton perusteella saada uutta oleskelulupaa. Kaiken huipuksi poliisi ilmoitti työnantajalle, ettei edes tehdystä työstä saanut maksaa palkkaa.

Vierailija


Onhan sekin jo jotain, jos mies on rehellisesti tunnustanut kiperän elämäntilanteensa. Eikä höpötä ympäripyöreitä. Kyllähän elämässä kannattaa riskejä ottaa, mites muuten mitään kokisi ;)

Vierailija


piitaliini:

Lainaus:


Vaikka paperit olisivat kunnossa (opiskelija), mutta töitä tekee laittomasti pimeänä, ei ole kovinkaan todennäköistä papareiden heltiäminen avioliitonkaan avulla.
Saattaahan mies olla myös tp-hakija, heillä on kolmen kuukauden maassa oleskelun jälkeen oikeus työntekoon ihan luvallisesti ja palkallisesti. Mut eipä ne heltiä ne paprut turviksillekaan.Mitäänhän ei saa jos ei yritä, näinhän joku taisi jo todeta ;) Mut henk.koht. voin sanoo, et ei tää useimpina päivinä kovin hauskaa ole :( Eli helkutin varma tarvii miehest olla ja omista haluistansa sen miehen suhteen, jos tähän piinaan itsensä iskee. Eli tätä ei huonon miehen takia kannata tehdä ;)

Vierailija

Niin no mies on rehellinen minulle,tai siis luotan häneen vaikka en tietenkään voi aivan VARMA olla-voiko koskaan.On vain tullut takkiin pahasti aiemmin.Että sikäli en haluaiisi itseäni särkeä.Enkä ketään muutakaan ja hänen unelmiaan elämästä.

Vierailija

että ei pelkän rakkauden tähden, mutta jos löytyy myös täysi luottamus mieheen (hänen motiiveihinsa) ja usko tulevaisuuteen niin sitten ehkä! :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat