Pörrö rokkaa taas :)!

Sivut

Kommentit (87)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:

Jos Pörrö olisi oikealla asialla hän ei mittailisi korvikkeiden hintalappujen kokoa ja miettisi onko Tuttelit nyt asianmukaisesti hyllyssä tai onko neuvolan seinällä oleva juliste nyt korvikkeen piilomainontaa. Vaan hän käyttäisi senkin energian yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Vierailija

Kun itse ohjeistan tulevia imettäjiä, en todellakaan kerro korvikkeista, ja tälle on syynsä.Äidin jaksaminen, just joo, lapsen etu menee totta kai edelle.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


niin ne ei menis verille asti? kyllä tuntemillani äideillä joilla imetys onnistuu niin on silti tullut ekojen päivien aikana veriset " fritsut" nänneihin. no joo pannaan sit sairaan syyksi, vetäisenkö hoitovirhe-syytteen?
Mitä tarkoitat verisillä fritsuilla? Jos nänneistä menee iho rikki, on yleensä imuotteessa vika.

Omakin vauvani oli tosi kova imijä ja nännit alussa koetuksella, mutta eivät ne rikki menneet..

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Purkakaa energianne vaikka eläinten asioiden ajamiseen tai luonnonsuojeluun, siellä fanaattisuus on hyve.On se ihmeellistä, miten joku aina kuvittelee voivansa arvostella toista näin henkilökohtaisista asioista kohottaa oman ilmeisen surkean itsetuntonsa näin edes millin lattianrajasta.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


On se ihmeellistä, miten joku aina kuvittelee voivansa arvostella toista näin henkilökohtaisista asioista kohottaa oman ilmeisen surkean itsetuntonsa näin edes millin lattianrajasta.

Vierailija

Rintamaito on aina halvempaa kuin korvike ja myös helpommin tarjoiltavaa.Jos Pörrö&opetuslapset saisivat tahtonsa läpi, niin korvikkeet myytäisiin reseptillä apteekissa ja silloinkin varmaan 500% katteella ja mieluiten takahuoneessa, ettei kukaan näe. Tuttipullot ovat tietenkin myös suuri paha, niitä ei myöskään saisi näkyä missään.Antaa imeväisten kuolla nälkään, kyllä sitä maitoa tisseissä riittää...

Vierailija

Ei lapsiperheillä yleensä rahaa elettömästi ole. Miettikää kuinka paljon lisää kuluja tuollainen fanaattisuus aiheuttaa.

Paljonko Suomessa lapsiperheet maksavat enemmän viosittain , kun äidinmaito korviketta ei saa tarjouksesta.Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Nykyinen imetysfasismi on johtanut siihen, ettei korvikkeiden käyttäjille ole tarjolla minkäänlaista puolueetonta kuluttajatietoa. Edes neuvolasta en ole pyytämälläkään saanut mitään kirjallista materiaalia (onko joku muu?). Esim. vauva-lehdissä olisi hyvä olla artikkeleita odottaville äideille, jossa kerrottaisiin eri merkkisistä korvikkeista, käyttökokemuksista, miten valmistetaan turvallisesti korviketta jauhetta käyttäen jne. Toki imetysohjaukseenKIN pitäisi panostaa, mutta samalla kertoa vaihtoehdoista.
Kyllä neuvolasta kuuluu antaa puolueetonta kirjallista materiaalia myös korvikeruokitun lapsen ravitsemuksesta. Valitettavasti monet neuvolat jakavat vain korvikevalmistajien materiaalia, vaikka heillä olisi velvollisuus jakaa *puolueetonta* tietoa.Vauva-lehden on mahdotonta jakaa puolueetonta tietoa, koska heidän mainosrahoituksensa riippuu vahvasti noista lastenruokavalmistajista.

Vierailija

En koe olevani epäonnistunut imetyksessä. Mutta sen 3 kk mitä tulee siihen että saa antaa tav. maitoa haluan juottaa korviketta, jolla kauppiaat ovat saaneet kilpailla keskenään, kiitos.Niin tarkoitan vain, että tällä hetkellä se täysimetyssuositus on 6kk...siinä on vielä puoli vuotta ennenkuin saa sitä tavallista maitoa antaa! Vauvahan voi myös itse vieroittaa itsensä..

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat