Yritän ymmärtää rakkaudetonta suhdetta. Kerropa miksi olette yhdessä, jos

Vierailija

rakkautta ei ole tai se kohdistuu johonkin muuhun?olette siis yhdessä ja ihan kivasti menee. Ainoa puute on, että rakkaus puuttuu. Harrastatte seksiäkin. Eli elämä ihan hyvää...Ei kokemuksia väkivaltaisista suhteista tms. tähän kiitos.

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

miestäni, mutta en voi olla varma myökään siitä että rakastan. Alku huuma on mennyt menojaan vuosien varrella eteenkin arjen vastamäjissä (ja muiden naisten mukana). Hellyyttä kuitenkin löytyy ja lapset tarvitsevat molemmat vanhempansa. Enkä uskaltaisi yrittää selvitä yksin sillä en uskoisi siihen pystyväni.

Vierailija

Voitko vähän kertoa kun rupes utelututtamaan, että oliko niillä vieraita naisia/miehiä? Millainen tämä sopimus oli? Taidanpa kipaista huomenna kirjastoon...

Vierailija

En ymmärrä teitä! Kuolinvuoteella teillä on sitten oma iso asonto, ihan ikioma...Onko tuo sen arvoista? Eikö yksin " pienessä vuokra loukussa" elämä voisi kuitenkin olla antoisampaa?

Kummalliset arvot teillä!T. yh

Vierailija

En voisi ikinä riistää lapselta isää, ellei kotielämämme muuttuisi helvetiksi. Meidän kotielämämme on kuitenkin ihan tavallista taaperrusta. Ei siis mitään isoja ongelmia tyyliin alkoholi. Lisäksi vastustan avioeroa periaatteellisista syistä: kun olen luvannut pysyä yhdessä niin myötä- kuin vastamäessä, niin lupaustani en petä. Kyllä tietysti asuntolainakin sitoo.

Vierailija

kun mies ei halua erota, itse olisin valmis mutta en jaksa alkaa tappelemaan. Tuhlaan mielummin " koko elämäni" tähän tylsään ja rakkaudettomaan liittoon. Kyllä varmaan joskus harmittaa, voin vaan kuvitella, mutta ketäpä muuta syyttäisi kun itseään.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat