MPR-rokotus oireista huolestuneena...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

...eli siis meidän poitsu (1,8kk) sai rokotuksen tämän viikon tiistaina. Seurauksena oli parin päivä ärtyisyys (aina ollaan reagoitu KAIKKIIN rokotuksiin jotenkin siis, vaikkei mitään ehkä pitäisikään tulla).

Mutta nyt tänään nousi kuume (peräsuolesta 39,9) ja on lievää nuhaa eli kuullostavat rokotuksen aiheuttamilta oireilta, mutta kun kaikkialla sanotaan oireiden ilmenevän vasta yli viikon kuluttua.

Eli miten teillä muilla on oireet tulleet rokotuksen jälkeen, koska ja millaisia? Entäs jos tämä onkin jokin nuhakuume vain, saattakkos tehdä hallaa silloin rokotuksen aiheuttamalle immuniteetille eli tavallaan " polttaa" pois sen. Hih, olen siis maallikko tosiaan, mutta ajattelin josko täältä löytyisi tiedon jyvänen = )

Etukäteen kiittäen, Anniina

Kommentit (3)

Vierailija

kun rokotus annetaan, annetaan siinä samalla taudin aiheuttajaa ihmisen elimistöön. tämän jälkeen ihmisen oma immuniteetti järjestelmä alkaa jyrämään ja kehittää vastustus kyvyn kyseiselle taudille/ taudeille.monille tulee, aikuisillekkin, kyseisen rokotuksen jälkeen flunssaa.

kokemusta itselläni myös sekä monilla ystävilläni.

meillä on pojalla, 1v5kk, kohta edessä sama rokotus. saa nähdä miten käy. meillä on vielä kananmuna allergia ja kyseinen rokote kasvatetaan kananmunan alkiossa, siksi saattaa reagoida.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat