Tyttö, 1v3kk, pudonnut tänään Vantaalla kaarteessa autosta ja jäänyt bussin alle ja kuollut

Vierailija

Pikkutyttö putosi autosta ja kuoli bussin alle8.10.2005 15:21

Pikkutyttö putosi henkilöautosta ja jäi takaa tulleen bussin yliajamaksi Vantaan Korsossa lauantaina puolenpäivän aikaan.

Vuoden ja kolmen kuukauden ikäinen tyttö kuoli heti. Onnettomuus tapahtui liikenneympyrässä Kotkankaulan ja Urpiaisentien risteyksessä.

- Henkilöauton ollessa poistumassa liikenneympyrästä etelään Urpiaisentielle sen vasen takaovi avautui ja takapenkillä ollut tyttölapsi putosi jyrkässä mutkassa ajoradalle. Hän jäi takaa tulleen linja-auton yliajamaksi, kertoi päivystävä komisario Mats Lagerstam Vantaan poliisista.Ei turvaistuintaAutossa ei poliisin kertoman mukaan ollut lasten turvaistuinta. Henkilöautoa ajoi tytön isä.

Onnettomuus tapahtui kello 12.05, ja sen toinen osapuoli oli paikallisliikenteen linja-auto.Sivut

Kommentit (99)

Vierailija

mattoman? Tuon isän (tai ketä siellä autossa nyt olikaan) takia tuo lapsi kuoli.Vierailija:

Lainaus:


Sinä, joka kirjoitit " on mielestäni silkkaa piittaamattomuutta lapsen turvallisuudesta" .Siis mitä? Isäkö tarkoitti tappaa lapsensa? Ei lastaan rakastanut? Ei hyvää päivää. Tässä on kyse tavallisesta suomalaisesta (?) miehestä, jonka lapsi jostain syystä putosi autosta. Kun ei tiedetä yksityiskohtia, niin jos sitten ei syyllistettäisi myöskään.


Vierailija

kyllä meille lapset ovat niin rakkaita, että me emme heitä kuljeta ilman asianmukaisia turvaistuimia. Miten joku voi olla niin välinpitämätön, että pikkuisensa asettaa vaaraan?? Toivottavasti perhe tajuaa tehneensä VÄÄRIN ja olevansa vastuussa lapsensa kuolemasta. Toivottavasti tämän ymmärtävät myös ne lukuisat perheet, joista on ihan ok silloin tällöin pikkumatkoja kuljetella lasta ihan pikkasen vaan turvattomasti!

Vierailija

Sinä, joka kirjoitit " on mielestäni silkkaa piittaamattomuutta lapsen turvallisuudesta" .Siis mitä? Isäkö tarkoitti tappaa lapsensa? Ei lastaan rakastanut? Ei hyvää päivää. Tässä on kyse tavallisesta suomalaisesta (?) miehestä, jonka lapsi jostain syystä putosi autosta. Kun ei tiedetä yksityiskohtia, niin jos sitten ei syyllistettäisi myöskään.Vierailija

Suru on varmasti valtava. Ja pienen tytön kuolema tuntuu turhalta. Täytyy ajatella niin, että oli hänen aikansa. Mulle tuli kyllä itku =(

Vierailija

Isovanhemmpat joskus kritisoivat sääntöjä,eli muka eivät mahdu kunnolla takapenkille. Jos kuitenkin meillä mahtuu, niin sitten ei tarvitse lapsiamme kuljettaa. Mua ärsyttää juuri tuo " mummopuolen" asenne, että eihän tää matka ole edes pitkä. Just joo, yleensä kolarit/onnettomuudet tapahtuvat niillä lyhyillä matkoilla. Aina kannattaa varautua pahimpaan.

Vierailija

Niissä kaikissa on samankaltainen kiinnityssysteemi ja tuo laiha vintiö kiemurtelee olkavöiden välistä.Ja on muuten pakko ajella yksin kun ei ole ketään jota kuljettaisin mukanani kun menen esim. lentokoneelle ja lennan perheeni luokse viikonlopuksi työpaikkakunnalta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat