Mikä sairaus Kirsi Pihalla on?

Vierailija

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Ne aika isotkin yhteiskunnan taloudelliset vaikutajat, joille on taloudellista hyötyä väittää, ettei tietyt ihmisryhmät tarvitse apua, tekevät kaikkensa estääkseen avun saamisen. Jopa väittämällä, ettei jokin sairaus aiheuta neupsy-ongelmia.Kehotan painokkaasti tutustumaan esim. seuraaviin tutkimuksiin:* Koomen I, van Furth AM, Kraak MA, Grobbee DE, Roord JJ, Jennekens-Schinkel A. Neuropsychology of academic and behavioural limitations in school-age survivors of bacterial meningitis.* van de Beek D, Schmand B, de Gans J, Weisfelt M, Vaessen H, Dankert J, Vermeulen M. Cognitive impairment in adults with good recovery after bacterial meningitis.* Sittinger H, Muller M, Schweizer I, Merkelbach S. Mild cognitive impairment after viral meningitis in adults.t. 8

Vierailija

ongelmia. Kuntoutuminen voi kestää vuosia, mutta kuntoutua voi ihan jopa ennalleenkin, vaikkakaan ei läheskään aina. Ei vähennä älykkyyttä, vaan muita taitoja.

Hyvä, että osuui kokoomuslaisen kohdalle. Ehkä nekin alkavat ymmärtää, että on tärkeää ylläpitää kuntoutusmahdollisuuksia aivovaurion kärsineille.

Vierailija

Olen ollut vuosia Kokoomuksen jäsen ja juuri oikeistopuolueiden pointti on niiden tukeminen, jotka oikeasti apua tarvitsee. Vrt. demarit - palkasaajien etujärjestön jatke ja mottona " ansiosidonnainen sosiaaliturva" , eli kotiäideille ja muille ei paljon ymmärrystä heru.

Vierailija

demarit se on nyt vain niin, että suomen kokoomus hoitaa paremmin terveysasioita kuin demarit. Teille onv ain uskoteltu toisin... Katsokaapa vaan missä jamassa terveydenhuolto on nyt---ja demarit ovat melkein joka paikassa johdossa. Että tosi hyvin menee, kiitti vaan demareitten äänestäjät

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat