***KESÄKERTTUJEN VIIKONLOPPU***

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Pyöräytämpä pinonalkua tänneki....

Kommentit (15)

Vierailija

Ymmärrän hyvin tunteitasi. Omakohtaisia kokemuksia ei ole tästä, esikoinen lähti 3. kierrosta pillereiden lopettamisen jälkeen ja kakkonen myös 3. kierrosta kierukan poiston jälkeen. Kuitenkin olen seurannut läheltä useiden ystäväpariskuntien lapsettomuushoitoja ja vuosien yritystä. Jos ekaa yritätte, niin se tutkimuksiin hakeutuminen voi olla henkisesti sellainen vapauttava asia, että vaikka mitään vikaa ei löytyisikään, niin psyykkiset kuormitustekijät siitä asiasta poistuu. Niitähän tulee aika helposti kun vauvaa toivotaan taloon kovasti. Yksille tutuille kävi niin, yli 2 vuotta yrittivät, hakeutuivat hoitoon, inseminaatiot ei auttanu (mitään selvää vikaa ei löytynyt) ja kun alettiin koeputkihedelmöitystä varten antaa lääkitystä, testasi kaveri plussan. Seuraava tuli luomusti vielä aika pian alle 2 v ikäerolla. Toiset tuttavat taas ovat saaneet molemmat lapsensa inseminaatiolla, toinen on 2 ja toinen tulossa talvella.

Ihan sen takia kirjoitan ja halusin sanoa, että kuitenkin sinne tutkimuksiin/hoitoon on myös jonoa, ellei mene yksityisesti, ja joka tapauksessa niissä kuluu kuukausia ja aikaa kun selvitellään ja aloitetaan hoitamaan. Jos nyt tuntuu epätoivoiselta eikä aikaa halua hukata, niin kannattaisiko tarttua härkää sarvista? Jos sitten tärppää odotellessa kuitenkin niin sehän on vain positiivinen ylläri!

Vierailija

Ihanaa kun tuo kesäkuun juna täyttyy mukavasti, ja pudonneille lohduksi, että menee se juna heinäkuullekin. Ja onnea lippukassalla jonottaville.Täällä olis kp28/n.28. Täti ei ole ainakaan aamuteelle tunkeutunut, mutta onhan tässä vielä päivää jäljellä. Mahassa ei tällä hetkellä ole fiiliksiä mihinkään suuntaan. Rinnat ovat todella arat. Mä voisin nyt tilata ne testit...

Vierailija

Täällä kp 16/24-30.. ovislimat bongasin huipussaan eilen, nyt vaan odotellaan.viime viikko ollaan pupuiltu niin että jo se on suoraan sanoen helvetti jos ei tärppää!!!!!Tänään vihlonu tosi kipeästi munasarjoihin, kumpaisenkiin ja vuorotellen. Muutenkin on koko kuluneen viikon vihlonut vuoropäivin kumpaakin munasarjaa, ja toisen rinnan nänni on arka, höh...outoa. Tikutellu en ole, mutta jos mitenkään ymmärsin " pesulan" sivujen ovislima bongailuja niin kyllä on ovis ollut ihan varmasti, eli juuri sitä " kanamunan valkuaisen kaltaista venvää limaa" tuli eilinen ja sitä ennen 4 päivää muutenkin melkoista lorotusta ollu. Ja muita oireita, liekö sitten ovisoire, mutta oikeasti nälättänyt hirmuisesti...Tosin tämä taitaa olla taas sitä aikaa että alan kehitellä kaikenmaailman oireita.Kiitos että avasit pinon, mä oon ollut koko päivän töissä enkä ole kerennyt täällä pahemmin käymään, itsekin yllätyin kun ei ollut mitään pinoa vielä.Plussaonnea kaikille ja onnittelut plussanneille!!!!

Vierailija

Piti tulla kurkkaamaan kesäkerttujen kuulumiset kun en ole muutamaan päivään päässyt koneelle. Tosiaan oikein kivasti on jo plussanneita joukossamme, isot halit heille, ja toivottavasti vielä monta pääsee kyytiin mukaan. Itselläni tänään kp 18/26-27, joten aikaa on vielä reilu viikko ennen kuin pääsee testaamaan jos aihetta on. Osaisiko joku muuten neuvoa, mistä saisi netistä tilattua hyviä ja edullisia raskaustestejä? Jos vaikka ens viikon loppupuolella tilailis, ni ei tulis käytettyä sit liian aikasin. Tunnen itseni sen verran hyvin, että tiedän et jos testi on kaapissa ni en voi vastustaa kiusausta ja testaan jo ennen ku menkkojen ees kuuluis alkaa. Oireita ei ainakaan vielä oo suuntaan tai toiseen, vähän on rintoja nipistelly mut niin on tehny aikasemmissakin kierroissa. Ja sit viime yönä heräsin, ihan kuin ois supistellu! Tiedä sitten mitä se oli... Kaikkea tää vauvakuume teettää! Omaa kehoaan kuuntelee tosi tarkkaan, ja kaikki nipistelyt ja olotilat huomaa tosi herkästi. Onneks ens viikko on aika kiireinen, niin ei hirveesti kerkee miettimään. Kaikkea hyvää kaikille kesäkertuille ja paljon plussia, ei ole vielä kesäkuun juna lähellekään täysi!!!

Vierailija

Täällä menossa kp 22/29. Rinnat oli kp 16/29 alkaen tosi arat, mutta nyt tuntuu, että enää vain vähän.. Eikä oikeastaan muita oireita, ehkä väsyttää enemmän..Toiveikas olo on hieman laantunut..Uteliaana tein testin, eipä näyttänyt plussaa. Ja kyllä tuli surkea fiilis, vaikka ajattelin, että en ota sitä niin tosissaan. Jotenkin sitä vaan ajattelee, että kyllä se testi jo tässä vaiheessa näyttää plussaa, jos on raskaana. Esikoisesta testasin vasta pari viikkoa sen jälkeen, kun kuukautisten olisi pitänyt alkaa.Nyt toinen kierto vasta menossa, esikoinen tärppäs ekasta. Ei siis mitään hätää, mutta odottavan aika on pitkä... Toivo säilyy edelleen vahvana kesävauvasta :)

Vierailija

Kylläpäs kertut on kovia plussaamaan ja hyvä niin : )Onnea kovasti uusille plussanneille!!!!Kyllä sitä aina sitten kuitenkin itse miettii että mikä siinä nyt on vikana kun ei sitten millään itsellä tärppää. Muutamia kuukausia ajattelin että menee, mutta että jo vuosi. 2004 lokakuussa alettiin olee jonkin verran ilman ehkäsyy ja pari kuukautta siitä ei muistettu sitä enää ollenkaan. Välillä on yritetty oikein kunnolla ja sitten taas unohdettu pariksi kuukaudeksi asia kokonaan. Mikään ei vaan tehoa.

Välillä valtaa epätoivo ja uuteen kiertoon on taasen jaksettava uudelleen ja uudelleen lähteä. Ei ole vaihtoehtoa jos vauvan joskus haluaa.

Toisaalta miettii tutkimuksiin lähtöä, mutta sitten kuitenkin haluaisi vielä jonkin aikaa olla ja yrittää. Ehkä meidän vuoro vain ei vielä ole tullut. Josko ensi kuussa?

Sadat eri vaihtoehdot pyörii päässä ja kukaan ei kysy että jaksanko tätä rumbaa!!! En jaksa on vastaus! Kuukaudesta toiseen tätä silti pyörimme, samaa ympyrää jonka päätä ei tunnu löytyvän.

Sitten ihmiset sanovat että jos lopettaisitte yrittämisen. Miten? Miten saisin tämän kuumeen hellittämään, mieluiten loppumaan hetkeksi??

Ei niistä neuvoista ole ollut tähänkään asti apua. Se olen minä ja minun tunteet joita en voi kieltää, vaikka miten hienoja reseptejä muut kertovat. Ei, se ei vaan onnistu.

Jollain kumman voimilla jaksan uuden ja uuden kierron. vähän niin kuin hädän hetkellä jaksaa juostaa henkensä edestä. Adrenaliini saa ihmisessä sikaan ihmeitä. Täällä kuume saa aikaan ihmeitä ja jossain sisimmässä uskoo että vielä se meidän vuoro tulee. Onhan sen tultava! Miksi ei tulisi?!Näitä samanlaisia voimia toivon muillekin, jotka eivät haluistaan huolimatta ole vielä onnistunut raskautumaan. kuume on kova, mutta meidän vuoro vielä tulee!!Soffu

Vierailija

En ole pariin päivään kirjoitellut. Äkkiseltään luin aiempien päivien pinoja ja totesin, että plussanneita on monta. HIRMUISESTI ONNEA KAIKILLE!Itselläni alkaa kp41 kääntyä kp42:ksi, eikä menkat ole vieläkään alkaneet. Eilen ja tänään on alavatsaa jomotellut oikein kovasti ja sitä ovislimaa on erittynyt ihan hirveästi. En kyllä tajua, miten se voi olla mahdollista tässä vaiheessa kiertoa...Ei ole kivaa. Eikä ole kovin kivaa kulkea side pöksyissä peläten, että kohta alkaa vuotaa, kun on koko ajan sellainen tuntemus.Testin tein toissapäivänä, ja negaa näytti, joten en nyt sitten tiedä onko tuon limaneritys todellakin vasta ovulaatio, vai mikä...No, joka tapauksessa, toivoa en menetä, ennen kuin totean menkkojen alkavan. Rauhallisin mielin katson eteenpäin...Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille!

Vierailija

Joo, SOFFU: täällä on ihan samat fiilikset. Kahdeksatta yrityskiertoa tässä mennään, kp on 26/28-32. Aika turhautunut olo, kun masussa tuntuu taas valitettavan tuttu tunne... tätihän se siellä on tuloillaan. Itse en enää edes oikein jaksa piinailla/kytätä mitään mahdollisia oireita, koska petyn sitten aina niin pahasti. Kaverit ovat sanoneet mullekkin, että kannattaisi ehkä pitää taukoa yrityksessä, mutta minkäs teet kun vauvakuume on niin kova.

Olen kyllä menossa ensi viikolla gynelle kyselemään että mikä mahtaisi olla vikana.Aika hyvin on kyllä tullut plussanneita Kesäkerttuihin! Onnea vaan kaikille uusille taas, ja eiköhän tämä tästä vielä joskus iloksi muutu :)

Raakailija
Seuraa 
Liittynyt24.10.2004

Mä tiedän tasan miltä susta tuntuu. On oikeesti maailman ärsyttävintä kun joku sanoo että lakatkaa yrittämästä ja että älä ajattele asiaa. Hyvähän se niiden on sanoa kellä on tärpännyt nopeasti. Mun mielestä parmepi on sanoa, että kyllä se vielä tulee, keinolla millä hyvänsä.Voin antaa sulle vähän toivoa. Meillä meni 9kk ennen kuin tärppäsi. Viimeisessä kierrossa käytin ovistikkuja ja oikein täsmäyritettiin. Se oli sitten tehokasta.Tsemppiä!

Vierailija

Oli suuri ihmetys kun ei ollukaan pinoo...Hih,tein aamulla odotuspuolelleki pinon...ONNEA plussanneille!!!!!! Teitä oliki monta taas....Sarjassamme uusia oireita! Rasvaton maito maistu oudolle,eikä kenenkään muun mielestä........... Ja hurja huimaus aamulla......Lähemmän 20 ainaki plussannu ja loppukuulle ois tilaa vaikka kuinka monelle! +++++++++++++++++++++++,tässä ottakaa!!!!! :)

Vierailija

Nyt on sitten mullakin ovistikut olleet käytössä ja tänään alkoi hämärästi näkyä toinen viiva. Mulla yleensä näkyy vain yhden päivän ajan se himmeä toinen viiva ja sitten tulee molemmat seuraavana päivänä. Mieskin on palannut matkoilta, joten päästään yrittelemään. En nyt muista, mikä kp on menossa, ehkä jotain 15 tai 16. Alkaa olo huomattavasti kohenemaan km:n jälkeen. Nyt se uusi yritys sitten alkaa.Peukkuja kaikille oviksen metsästäjille ja pahoitteluni vielä tädin yllättämille.Vierailija

viime tingassa liityn kesäkerttuihin mukaan, kp ois nyt sitten 29/28... jos kierrot pitää paikkaansa: ekaa kiertoa mennään siis pillereiden jälkeen. Miehen mukaansaaminen yritykseen vei monen monta vuotta ja ihan yllättäen sitten antoi vauvalle luvan.. Ikää meillä molemmilla 25-v.Testin teko polttelee ja tänään varmaan teenkin sen. Toisaalta ois mukava lillua tässä pätietoisuudessa kun menkkoja ei kuulukkaan mutta toisaalta ois ihanaa saada tietoa onko meille kesäkerttua tulossa. :)Soffu: ((halit)) uskon tietäväni miltä sinusta tuntuu, vaikka oma kuumeeni on ollut yksi kuumeilua eikä niitä todellisia pettymyksiä kun menkat tulevat aina vaan vaikka niiden toivoisi pysyvän poissa. Ehkäpä tosissaan se hoitoonhakeutuminen ois hyvä konsti: silloin alkaa ajattelemaan että apu siihen raskautumiseen löytyy lähempää ja pystyy rennommin ajattelemaan asiaa. useinhan kuulee että raskaus alkaa juuri kun on saatu tutkimuksiin aika tms...

Sitä on niin vaikea lohduttaa toista tämän asian kanssa: tuntuuu että sanat: kyllä se vauva tulee kun sen aika on vaan enemmän loukkaa tätä raskautta yrittävää, tai sitten sitä koittaa lohduttaa sanomalla että olkaahan yrittämättä hetki (kaikki varmaan tietää että se on ihan mahdotonta) Parasta varmaan ois vaan olla ihan hiljaa ja halata...

Toivotaan että teidän pitkä odotus palkitaan kesävauvalla!!!!meniköhän ihan sekavaksi... parempi jatkaa piinailua täällä vielä hetki...

Vierailija


Kuulosti ihan ku ois käly puhunu...Niillä tosin on jo kaks lasta,mut niiden tekeminen on ollu vuosien työn takana...Koin aikanaan hirveitä omantunnon tuskia ku esikoinen ensimmäisestä kierrosta lähti,en voinu iloita ennenku käly lähes ärähti...Kuukauden sisällä synty kummanki lapset sit.He " tekivät" toista yli 2 vuotta ja musta tuntu et niin repaleina en ite varmaan ois kyenny enää mitään tekemään...Nyt taas on melkein sama juttu,kesän alussa puhuivat kolmannen yrittämisestä,on saanu tulla toisen jälkeen mut ei..Ja me alotettiin heinäkuussa ja nyt toivottavasti tämä asukki pysyy kesäkuulle asti...En tiiä missä vaiheessa uskallan kertoo......Mikähän pointti täs nyt sit olikaan....Mut kyllä vauva lopulta tavalla tai toisella tulee!! Voimia sulle.....

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat