mistä saan tietoo X-adventure rattaista?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ostin käytettynä X-adventure rattaat enkä tiedä niitten ikää... Tietäiskö joku mistä saan tietoo niistä tai jos joku ite tietää jotain tuosta merkistä niin voin laittaa kuvan rattaista että vois sit kertoo minkä ikäset on ..ym..

Kommentit (7)

Vierailija

...mäkään sen kummemmin, mutta esim www.babyshop.fi myy näitä rattaita (ainakin tuplana - nyt just ei näy sivulla, kun ostin viimeiset varastosta;-)ja lastentarvike

http://www.lastenturva.fi/tuotevalikoima/tuplarattaat/xadventure_tuplat....tai katsoppas löytyykö täältä apua http://www.littlepurpleonion.com/Taitaa olla tämän vuoden kuosit noilla sivuilla, mutta josko jostakin firmasta vaikka oltaisiin avuliaita. Ainakin twincoissa näyttäis olevan tämän vuoden kuosit, mutta joku oli ostanut Euroopasta tämän vuoden mallin, jossa oli silti " vanhat" kankaat eli voi olla hankala tietää kankaiden perusteella. Luullakseni kuitenkin nuo kuosit saattaa vaihtua kolme-neljä kertaa vuodessa, eli kai ne jotain hajua antaa - onnea matkaan salapoliisin työhön ;o)PikkisVierailija

mallit olivat tämän näköisiä:<a href=" http://img300.imageshack.us/my.php?image=xa20twinco20red3ju.gif" target=" _blank" ><img src=" http://img300.imageshack.us/img300/7343/xa20twinco20red3ju.th.gif" border=" 0" alt=" Free Image Hosting at www.ImageShack.us" /></a>ja musta<a href=" http://img300.imageshack.us/my.php?image=xa20twinco20black0sf.gif" target=" _blank" ><img src=" http://img300.imageshack.us/img300/5546/xa20twinco20black0sf.th.gif" border=" 0" alt=" Free Image Hosting at www.ImageShack.us" /></a>Toivottavasti nuo linkit toimivat...Hollantilainen valmistaja, joten hollanninkielisiltä nettisivuilta voisi löytyä valmistajan yhteystiedot yms.

Vierailija

Joo tosiaan ei löytynyt noilta sivuilta samoja mitkä mulla on.. Oon lähettäny kuvat jo " ehkä asiantuntijalle" ja nyt sit vaan ootellaan mitä se kertoo... ootte ollu kaikki hyvin ystävällisiä...:)

Vierailija

Voi kiitos paljon mutta luulen että nuo minun rattaat on 04 tai 03 joten ei löytynyt samanlaisia niiltä sivuilta... Pitää vielä yrittää jos jostain löytyis apua mutta pahoin pelkään että jää ikuiseks mysteeriks....:)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat