Ihan kamalaa, meille ei tuu toista lasta millään...

Vierailija

Yritetty kohta vuosi, joka viikko vähintään pari kertaa silleen. Ja aina menkat vaan alkaa. Suvussa ja kavereilla samaan aikaan esikosen saaneilla jo toinen tai pian syntymässä. Esikoinen nyt 2,5-vuotta ja niin iso ja itsenäinen... Syli on niin tyhjä...vauvankaipuu on niin suuri... Tänään alkoi taas menkat, vaikka ollaan oltu ihan " pupuina" . Itkettää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sivut

Kommentit (33)

Vierailija

Ja saako teidän mielestä kukaan valittaa mistään? Ei saa valittaa hakkaavasta miehestä kun joidenkin mies puukottaa. Ei saa valittaa työnhaun vaikeudesta kun jotkut on työkyvyttömiä.

Vierailija

Meillä tärppää heti ekalla yrittämällä,mut sit tuleekin aina km....

Lakkaa vittu ruikuttamasta,jos sulla kerran jo yx lapsi on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vierailija

Enpä ole itsekkäämmästä motivaatiosta taas hetkeen aikaan kuullut. Mikä lapsi haluaa syntyä vain tuollaisista syistä. Jos toivoisitte lasta hänen itsensä vuoksi, saattaisitte saadakin.

Vierailija

se että on yksi lapsi, ei mitenkään tarkoita etteikö missään voisi olla jotain pientä vikaa. jos sulla on vaikka hormonihäiriö niin raskaaksi et välttämättä luomusti tule mutta pikku pikku hormonikuuri auttaa heti.vain otettu lääke auttaa...

turha niitä on pelätä.

Vierailija

Serkku sai toisen lapsen 14 vuoden yrittämisen jälkeen. Pääsi siis nauttimaan kettuilut sekä teiniäitiydestä, että vanhana lapsen tekemisestä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat