Avoin yliopisto - väylä?

Vierailija

Avoin yliopisto - reitti yliopistoon?

Hyvä vai paha? Meneekö rahat hukkaan?Kokemuksia!

Sivut

Kommentit (46)

Vierailija

suorittaa Jyväskylän yliopiston vaatimusten mukaan vielä alkuvuonna. Nyt ovat poistaneet nämä opinnot koska olivat kuulemma niin suosittuja !!!!!!

Vierailija

Itse olen opiskellut teknillisen korkeakoulun avoimessa ja sitten vasta pyrkinyt. Ko kurssit on ihan samoja eli tulee piste pisteestä.

Vierailija

Pelkillä avoimen kursseilla ei kyllä tee mitään. Niillä kun voi suorittaa niin murto-osan tutkinnosta, ettei sillä pelkästään tee työmarkkinoilla mitään. Jonain täydennyskoulutuksena toki.Ja et voi päästä yliopistoon peruskoulu + avoin pohjalta. Ei-ylioppilaille on pienen pienent kiintiöt, mutta kyllä silloin jokin muu toisen asteen tutkinto täytyy olla.Sinuna kävisin rivakasti iltalukion parissa vuodessa ja pyrkisin sitten normaalisti pääsykokeella yliopistoon.

Vierailija

riippuen tutkinnosta, jopa niin että suurin piirtein gradu täytyy raapia vaan kokoon yliopistolla. Kun opintoja on avoimessa riittävästi ei lukion käymättömyyskään ole esteenä. Rahaa tuo avoimen kautta opiskelu vaatii, mutta niinhän se vaatii täyspäiväinen opiskelukin. Ja jos töissä käy avoimessa opiskellessa niin hyvin pärjää.Kannattaa opiskella myös kieli-ja viestintäopintoja, selvitä yliopistolta mitkä kurssit kuuluvat haluamaansi tutkintoon.Tsemppiä!

Vierailija

Heips,Kasvatustieteen appro 15 ov/25opintopistettä on aivan eri asia kuin pedagogiset opinnot.Jos suoritat avoimessa kasvatustieteen perusopinnot eli appron saat sen hyväksiluettua kokonaisuudessaan ainoastaan silloin, jos avoimessa suorittamasi opintojen tutkintovaatimukset ovat samat kuin yliopiston.

´Tänä syksynä on yliopistossa siirrytty uuteen kaksiportaiseen tutkintojärjestelmään. Ensin valmistutaan kandeiksi ja sitten maistereiksi.

Avoimen 15 ov(vanhanmuotoinen) ei vastaa täysin nykyistä 25 op:n perusopintoja. Joudut tekemään joitain kursseja lisää.Kiki

Vierailija

Ammattikoulun papereilla pääsee myös.

Ylioppilaat ja amiksen käyneet eivät taistele samoista paikoista vaan kummallekin ryhmälle on omat kiintiönsä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat